jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۳۰۰۱۰۶   ۱۷ دی ۱۳۹۹  |  ۲۰:۵۲

یه پیتزای متفاوت و خوشمزه ترکی

طرز تهیه لاح معجون

این دستور لاه ماجون یا لاح معجون است یکی از غذاهای ترکیه ای است این غذا به عنوان پیتزای ترکیه ای است. آن را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. لاه ماجون یا لاح معجون را می توانید در فر یا تابه درست کنید.

طرز تهیه لاح معجونبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از عصرایران

 

طرز تهیه خمیر لاح معجون:

مواد لازم برای خمیر لاح معجون :

 آرد 1 کیلو گرم 
 شیر ولرم 1 لیوان 
 آب ولرم یک و نیم لیوان 
 روغن مایع یک سوم لیوان 
خمیر مایه  10 گرم 
 شکر 1 قاشق غذاخوری 
 نمک 2 قاشق مرباخوری 

طرز تهیه لاح معجون

طرز تهیه خمیر لاح معجون :

ابتدا شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و کنار بگذارید نت به عمل بیاید. سپس آب، نمک، روغن مایع و خمیر مایه ی به عمل آمده را اضافه کنید و آرد را کم کم  اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آورید. (ممکن است مقداری آرد کمتر یا بیشتر احتیاج داشته باشد). روی آن را سلفون بکشید و با پارچه بپوشانید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

در این حین به سراغ تهیه ی مواد گوشتی بروید.

 

طرز تهیه مواد گوشتی لاح معجون:

مواد لازم برای تهیه مواد گوشتی :

گوشت چرخ کرده  500 گرم 
 فلفل سبز 4 عدد 
پیاز بزرگ   2 عدد
 گوجه فرنگی  3 عدد
آب   نصف لیوان
روغن مایع  نصف لیوام 
رب گوجه فرنگی   2 قاشق غذاخوری
 رب فلفل  1 قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده نصف لیوان
نمک 2 قاشق چایخوری
فلفل پرک 1 قاشق چایخوری
فلفل تند نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه مواد گوشتی لاح معجون:

ابتدا پیاز را با رنده ی درشت رنده کنید و در یک کاسه بزرگی بریزید گوجه فرنگی را هم رنده کنید و به پیازها اضافه کنید. سپس جعفری را ریز خرد کنید و اضافه کنید. نمک و فلفل و روغن مایع و آب و رب فلفل و رب گوجه و گوشت چرخ کرده را هم اضافه کنید و همه ی مواد را با هم خوب ورز بدهید تا با هم خوب مخلوط شوند. سپس روی آن ها سلفون بکشید و در یخچال قرار بدهید تا استراحت کند.

    زمانی که خمیرتان آماده شد و حجم آن 2 برابر شد، پف خمیر را بگیرید و از خمیر به اندازه ی یک پرتقال بردارید و روی سطح کار را آرد پاشی کنید و با وردنه باز کنید سپس آن را داخل تابه قرار بدهید و از مواد سریع روی آن بریزید و روی شعله ی ملایم قرار بدهید زمانی که زیر خمیر کمی طلایی شد و پخت آن را داخل سینی فر بچینید و گریل روی آن را روشن کنید تا مواد گوشتی آن هم بپزند. دقت کنید نسوزد.

    نکاتی برای تهیه لاح معجون :

    • می توانید از رب فلفل شیرین و یا تند استفاده کنید سلیقه ای است.
    • میزان تندی آن را با سلیقه ی خود می توانید کم یا زیاد کنید.
    • می توانید پس از آماده کردن خمیر و ریختن مواد روی آن ها، داخل فر قرار بدهید و شعله ی زیر را روشن کنید پس پخت خمیر و کمی طلایی شدن شعله ی رویی را روشن کنید.
    ارسال نظر
    * نظر:
    نام:
    ایمیل:

    یادداشت

    بیشتر
    نگاه طالبان به ابتکار صلح منطقه‌ای

    نگاه طالبان به ابتکار صلح منطقه‌ای

    موضوع دیدار هیات طالبان با مقامات جمهوری اسلامی از منظرهای مختلفی قابل بررسی است. شاید ریشه اصلی این مساله به روابط بین طالبان و آمریکا برگردد.

    مشتری بانک درگیر شناسه شهاب نیست

    مشتری بانک درگیر شناسه شهاب نیست

    کد یا شناسه شهاب همان شناسه‌ای است که بانک‌ها مشتری را از طریق آن شناسایی می‌کنند،یعنی برای اشخاص حقیقی کد ملی، اشخاص حقوقی شناسه ملی و برای اتباع خارجی همان شماره فراگیر اتباع خارجی است.

    فرانسه بر مدار سیاست اجبار

    فرانسه بر مدار سیاست اجبار

    سیاست‌های فرانسه طی سال‌های گذشته تابعی از سازوکارهای دیپلماسی اجبار،‌ همکاری‌های حقوقی و فشارهای سیاسی علیه ایران بوده است.

    گفتگو

    بیشتر
    راه میانبر رشد کسب‌وکار

    گفت‌وگو با دکتر علی رودگر، از پایه‌گذاران هک رشد کسب‌وکار در ایران که موجب رشد بسیاری از کسب‌وکارهای نوپا و بزرگ‌ مقیاس کشور شده است

    راه میانبر رشد کسب‌وکار

    پیشنهاد سردبیر

    بیشتر
    اسرار یک سکه مجازی

    اگر از بیت‌کوین، ارزش آن، قوانین خرید و فروش و جزئیات دیگر آن خبر ندارید، این گزارش را بخوانید

    اسرار یک سکه مجازی

    غائله غربالگری

    انتشار اخبار تایید نشده درباره حذف غربالگری اجباری با واکنش‌های مختلفی روبه‌رو شد

    غائله غربالگری

    پیشخوان

    بیشتر