باورهای غلطی درباره لبنیات

محصولات شیر در برخی از محبوب ترین رژیم های غذایی وجود ندارد ، اما لبنیات همیشه چنین تولید بدی ندارند. دلایل زیادی وجود دارد که مردم برای جلوگیری از خوردن شیر ، پنیر ، ماست و موارد دیگر بهانه هایی از جمله عدم تحمل ، حساسیت و آلرژی انتخاب می کنند.
کد خبر: ۱۲۹۹۰۹۶

به گزارش جام جم آنلاین ،اما همه این مسائل به کنار ، بسیاری از کارشناسان می گویند که لبنیات ذاتاً برای همه افراد مضر نیست و حتی می تواند فواید غذایی را برای کسانی که تحمل آن را دارند (و از آن لذت ببرند!) ارائه دهد. قبل از اینکه لبنیات را برای همیشه حذف کنید ، چند افسانه رایج لبنیات را در نظر بگیرید:

1.لبنیات برای همه ایده بدی است.

با تکثیر شیرهای گیاهی ، بستنی ، ماست و موارد دیگر ، ممکن است تصور کنید که لبنیات باید برای همه کنار میز باشد. کاملاً خوب نیست ،

بنابراین بسیاری از رژیم های غذایی رمز و راز سلامتی را به مردم می گویند که به طور کامل از شر آن خلاص شوند ، اما لبنیات می توانند نقش مهمی برای بدن ما داشته باشند." "لبنیات حاوی کلسیم ، ویتامین A ، پروتئین ، پتاسیم و سایر مواد مغذی است که برای حفظ سلامتی به آنها نیاز داریم."

 در برخی موارد ، افراد ممکن است بعد از از بین بردن لبنیات متوجه تنفس بهتر یا سلامت پوست شوند ، در این صورت ممکن است حساسیت خفیف داشته باشند. "در حالی که آن حکایات معتبر هستند ، اما به این معنی نیست که این واکنشها در هر کسی که لبنیات مصرف می کند ، رخ می دهد."

2.آلرژی و عدم تحمل شیر

اصطلاحات "عدم تحمل لاکتوز" و "حساسیت به شیر" اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند ، اما شرایط یکسانی نیستند و درک تفاوت ممکن است به شما کمک کند تصمیم بگیرید قطع مصرف لبنیات برای شما منطقی است یا خیر.

آلرژی و عدم تحمل به شدت متفاوت است.آلرژی واکنش های حساسیت بیش از حد سیستم ایمنی بدن است ، در حالی که عدم تحمل به دلیل عدم توانایی بدن در هضم و جذب موثر غذا ، باعث ناراحتی یک ماده غذایی یا یک ماده غذایی می شود. عدم تحمل لبنیات شیوع بیشتری نسبت به آلرژی دارد.

با افزایش سن ، بسیاری از افراد توانایی هضم لاکتوز ، قند شایع در شیر را از دست می دهند. این وضعیت  عدم تحمل لاکتوز ، حدود 65٪ از بزرگسالان را تحت تأثیر قرار می دهد و می تواند علائم ناخوشایندی مانند اسهال و نفخ ایجاد کند. آلرژی به لبنیات بسیار جدی تر و بسیار نادر است. وقتی کسی به شیر حساسیت دارد ، در واقع واکنش ایمنی به پروتئین های کازئین یا آب پنیر موجود در محصول دارد. این می تواند علائم ناخوشایندی مانند کهیر و خارش ایجاد کند ، یا ممکن است به یک چیز شدید و تهدید کننده زندگی مانند آنافیلاکسی تبدیل شود.

عدم تحمل لاکتوز بسیار شایع تر است اما همیشه به معنای قطع کامل لبنیات نیست.  بسیاری از افرادی که به عدم تحمل لاکتوز مبتلا هستند ، هنوز مقادیر کمی لبنیات را تحمل می کنند. همچنین توجه به این نکته مهم است که محصولات لبنی متعددی از گاوها تولید می شوند اما مقادیر بسیار کمی لاکتوز دارند.

3.کلسیم تنها جزمفید محصولات لبنی است.

برای بسیاری از مردم ، بیشترین بازخرید کننده کیفیت شیر ​​میزان بالای کلسیم ، ماده معدنی ضروری برای سلامت استخوان ها ، عضلات ، اعصاب و غیره است. اما محصولات شیر ​​چیزهای زیادی دارد که اغلب نادیده گرفته می شوند.

همچنین پروتئین ، ویتامین های گروه B فراهم می کند و غالباً با ویتامین D غنی می شود ، ماده مغذی بسیاری از آمریکایی ها از آن کم است. شیر خام و پنیر خام نیز ممکن است پروبیوتیک های طبیعی را تأمین کنند. به ویژه بعد از تمرین ، به دلیل اسیدهای آمینه خاص که می تواند به بهینه سازی ترمیم عضلات کمک کند میتواند قابل توجه قرار گیرد.

اگرچه ممکن است شما جمله "شیر استخوان های محکم می سازد" را شنیده باشید ، سایر محصولات لبنی نیز برای سلامتی ما مفید هستند. "مکمل های آغوز مثال خوبی در این مورد است." "آغوز یک ابرغذای قدرتمند طبیعی است که از نظر بالینی نشان داده است که از سیستم ایمنی و گوارشی پشتیبانی می کند. این ماده دارای ایمونوگلوبولین ها و سایر عوامل مفید است که به بدن کمک می کند باکتری ها و مهاجمان را دفع کند."

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها