طرز تهیه سکنجبین؛

یک شربت خوشمزه و سالم

از دسر‌های خنک و خوشمزه‌ای که حالتان را جا خواهد آورد

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی

فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف‌ترین نوع فالوده‌ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی‌هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می‌شود و از دو نوع دیگر شناخته شده‌تر است. با ما همراه باشید.
کد خبر: ۱۲۹۸۸۷۸

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی خانگی
نشاسته250 گرم
آبدو لیوان
گلابیک‌سوم لیوان
آبلیموبه مقدار لازم
 
طرز تهیه فالوده شیرازی
مرحله اول

ابتدا داخل یک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنید.

مرحله دوم

مخلوط را داخل یک قابلمه نچسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس به وسیله یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده به جوش بیاید.

مرحله سوم

گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کشدار شود. حدود 20 دقیقه این مرحله طول می‌کشد.

مرحله چهارم

وقتی مایه به شکل یک توپ درآمد. یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن ملایم کنید تا خامی نشاسته گرفته شود.

مرحله پنجم

چرخ گوشت را آماده کرده و ریزترین پنجره آن را وصل کنید. یک کاسه برداشته و مقداری آب و یخ داخل آن بریزید سپس طوری کنار چرخ گوشت قرار دهید تا رشته‌های فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بریزند.

مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.

مرحله ششم

به صورت مداوم و به آرامی رشته‌ها را با دست زیرورو کنید. برای این کار بهتر است از دستکش استفاده کنید تا دستتان یخ نزند.

بعد از این که کل مایه چرخ شد، مقداری یخ را خرد کرده و با کمی گلاب و شربت و آبلیمو به آن اضافه کنید. فالوده را در کاسه‌ای مناسب ریخته و مقداری شربت آبلیمو یا آلبالو روی آن ریخته سپس با یک لیموترش تزیین کنید.

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها