یکی از محبوبترین دسرهای کلاسیک انگلیسی
طرز تهیه بانوفی پای
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کجارو
مواد لازم:
- کره آبشده: ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۳ گرم
- ؛ بیسکویت پتیبور خورد شده: ۲۵۰گرم
- برای کارامل: کره: ۱/۲ پیمانه یا ۱۱ گرم؛
- شکرقهوهای: ۲/۳ پیمانه یا ۱۱۳گرم؛
- نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری؛
- شیرعسلی: ۳۹۷گرم
- برای رویهی دسر: موز کوچک: ۴عدد؛
- آب لیمو تازه: ۲-۱ قاشق غذاخوری؛
- خامه فرم گرفته: ۱۱/۴ پیمانه؛
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری؛
- شکلات رنده شده برای تزئین
طرز تهیه:
کارامل این دسر به خاطر وجود شیر عسلی خوشطعمتر از کاراملهای دیگر است.
برای شروع، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و نمک و شکر را اضافه کنید. تا زمانی که شکر کاملاً آب شود به هم زدن ادامه دهید.
شیر عسلی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد رنگ کاراملی طلایی به خود بگیرد و بعد بگذارید تا خنک شود.
کره ی آب شده را به بیسکویت پتیبور خورد شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه کامل مخلوط شدند مواد را درون قالب گودی بریزید و آنقدر با پشت قاشق فشار دهید تا به ته و کنارههای ظرف بچسبد.
کارامل را درون قالب بریزید و بگذارید خنک شود. سپس به یخچال انتقال دهید. پس از ۱ ساعت آماده است
برای رویهی دسر، موزها را خرد کنید و به آب لیمو آغشته کنید (تا از سیاه شدن موزها جلوگیری شود)
موزها را روی لایهی کاراملی بچینید و سپس روی موزها را با خامهی فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید