
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کجارو
کارامل این دسر به خاطر وجود شیر عسلی خوشطعمتر از کاراملهای دیگر است.
برای شروع، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و نمک و شکر را اضافه کنید. تا زمانی که شکر کاملاً آب شود به هم زدن ادامه دهید.
شیر عسلی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد رنگ کاراملی طلایی به خود بگیرد و بعد بگذارید تا خنک شود.
کره ی آب شده را به بیسکویت پتیبور خورد شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اینکه کامل مخلوط شدند مواد را درون قالب گودی بریزید و آنقدر با پشت قاشق فشار دهید تا به ته و کنارههای ظرف بچسبد.
کارامل را درون قالب بریزید و بگذارید خنک شود. سپس به یخچال انتقال دهید. پس از ۱ ساعت آماده است
برای رویهی دسر، موزها را خرد کنید و به آب لیمو آغشته کنید (تا از سیاه شدن موزها جلوگیری شود)
موزها را روی لایهی کاراملی بچینید و سپس روی موزها را با خامهی فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد