سفری به درون خود

سال نو در راه است ، بیایید با آغوشی باز به پیشوازش برویم ، حالا که سرانجام زندگی ، زیستن است ؛ پس مهم نیست که از کجا شروع می کنیم ، مهم این است که به کجا ختمش می کنیم.
کد خبر: ۱۲۹۲۳۰

باید در را به روی تمامیت وجودتان باز کنید و آن هنگام که درک کردید هرآنچه در دیگران وجود دارد، در خود نیز دارید، کل دنیای شما دگرگون می شود. پس باید خودمان را بپذیریم و دیگران را هم همان طور که هستند، بپذیریم و سرانجام همه را دوست بداریم.
یادمان باشد هنگامی که بتوانیم خود را بپذیریم و ببخشیم ،می توانیم دیگران را نیز بپذیریم و ببخشیم.اگر از کسی دلخوری دارید، این سال جدید همه را برطرف کنید.
و این را بدانید که همه ما در آرزوی آن هستیم که انسانی کامل باشیم ، ولی شاید ندانیم که یک انسان کامل دارای تمام خصوصیات (خوب و بد) است ، پس وقتش است که دیگر از ارزش گذاری دست برداریم.
«چون انسان بودن یعنی همه چیز بودن» بیایید در سال نو نسبت به زندگی خود، احساس خوبی داشته باشیم و کمتر به توجه دیگران اهمیت بدهیم.
اگر خواستار دگرگونی در سال نو هستیم ، باید گذشته خود را بپذیریم و ناآگاهی هایمان را ارتقا ندهیم ،همه چیز در جهان در هر لحظه همان گونه که باید روی می دهد،هیچ اشتباه و هیچ تصادفی در کار نیست.
«جهان هم بهشت است و هم دوزخ» هنگامی که درک کنیم نمی توانیم یکی را بدون دیگری داشته باشیم ، پذیرش جهان همان گونه که هست ، ساده تر می شود.
بدون تمامی تاریکی های گذشته که مدتها با آنها همراه بوده ایم ، ممکن نیست بتوانیم تجربه کسب کنیم.هر رویدادی در گذشته اتفاق افتاده ، هر شبی که به بی خوابی گذشته و همه ناراحتی ها و شادیها، ما را در مسیر حرکت روحمان پیش برده است.
اگر موقعیتی را که پیش رو داریم دوست نداریم ، باید بکوشیم موقعیت دیگری ایجاد کنیم...،بهترین زمان برای این تغییر، سال جدید است.
بیاییم در این سال نو ببینیم که کیستیم و در طلب چه هستیم؛
به یقین اگر اولین سفر را در سال نو از درون خودمان شروع کنیم ، متوجه می شویم که: آرزومند چیزی غیر از آنچه هستیم ، نخواهیم بود.


فریبا شهرجردی
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها