در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی
مواد لازم
شکر یک لیوان
عسل ۳ قاشق
کنجد ۱ لیوان
کره یک قاشق
زعفران دم کرده یک قاشق
مرحله اول آب کردن شکر . اصلا گوله نباشه همش کامل اب شه. این ١ لیوانه.
به اندازه ای که مایع شلی داشته باشین.
من چشمی میریزم. حدود نصف لیوان شایدم کمتر
ته سینی و پر از کنجد میکنین بعد از مواد یک قاشق روی کنجد میریزین
روی مواد رو کنجد میریزین و چند ثانیه صبر میکنین و بعد با تخته سنگ تختش میکنین
بااین روش یه سوهان کنجدی ساده پر کنجد و نازک میشه .
نوش جان
می تونین در صورت تمابل علاوه بر کنجد خلال بادام و پسته هم به مواد اضافه کنید.
در این دستور عسل و کره قابل حذفه
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد