
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی
مواد لازم
شکر یک لیوان
عسل ۳ قاشق
کنجد ۱ لیوان
کره یک قاشق
زعفران دم کرده یک قاشق
مرحله اول آب کردن شکر . اصلا گوله نباشه همش کامل اب شه. این ١ لیوانه.
به اندازه ای که مایع شلی داشته باشین.
من چشمی میریزم. حدود نصف لیوان شایدم کمتر
ته سینی و پر از کنجد میکنین بعد از مواد یک قاشق روی کنجد میریزین
روی مواد رو کنجد میریزین و چند ثانیه صبر میکنین و بعد با تخته سنگ تختش میکنین
بااین روش یه سوهان کنجدی ساده پر کنجد و نازک میشه .
نوش جان
می تونین در صورت تمابل علاوه بر کنجد خلال بادام و پسته هم به مواد اضافه کنید.
در این دستور عسل و کره قابل حذفه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
پاسداشت زبان فارسی در عصر شبکههای اجتماعی و تکنولوژیهای نوین در گفتوگو با عضو هیات علمی دانشگاه تهران
دکتر علیاکبر ولایتی، مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بینالملل در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکردهای جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم