تولد دوباره کانو

در اواسط دهه 90 جوان بلند قامت و با انگیزه ای به نام کانو در ترکیب تیم المپیک نیجریه توجه همگان را به بخود جلب کرد.
کد خبر: ۱۲۸۸۲۶

او که برخلاف قامتش نامی کوتاه و راحت داشت ، خیلی زود به یکی از مشهورترین بازیکنان دنیای فوتبال تبدیل شد.
کانو در 20 سالگی در المپیک 1996 آتلانتا خیره کننده ظاهر شد و با گلهای زیبایش موجبات شکست برزیل و آرژانتین را در نیمه نهایی و فینال آن تورنمنت فراهم کرد. این درخشش غیرقابل تصور باعث شد ، آرسن ونگر که تازه مربی آرسنال شده بود او را به هایبری ببرد. نقطه اوج کانو هت تریک او در پیروزی 3 بر 2 آرسنال برابر چلسی بود.
با وجود این ، کانو مدتها از آمادگی کامل به دور بود تا این که در این فصل پیراهن پورتسموث را پوشید و توانست خاطرات خوش گذشته را تا حدودی زنده کند.
در سالهای اخیر هر کسی نوانکو کانو را می دید گمان می کرد که او هیچ سوختی در باک بنزینش ندارد. در حقیقت آخرین لحظات شیرین او به فصل 1999 - 2000 بر می گردد که در لیگ برتر انگلستان 12 گل به ثمر رساند. در 2 فصل گذشته او در تیم قعر جدولی وست برومویچ آلبیون بازی می کرد ، اما حتی در این تیم ته جدولی به یک نیمکت نشین مبدل شده بود که برای او خجالت آور و ناراحت کننده بود. بعضی ها او را بازیکنی تمام شده می دانستند که روزهای خوبش را سالها پیش پشت سر گذاشته و کم کم باید خداحافظی کند.
در فصل نقل و انتقالات ، او از تیم سقوط کرده وست بروم به پورتسموث منتقل شد و با این انتقال تولدی دوباره داشت. در حقیقت این گلزن 30 ساله تعدادی از حساس ترین گلها را برای پورتسموث به ثمر رسانده است و به مرد قابل اطمینان هری ردنپ بدل شده است.
تعدادی از گلهای کانو با ضربه سر به ثمر رسیده است که در سالهای دور مهمترین خصیصه بازی کانو بود. در پی درخشش کانو این ضرب المثل انگلیسی عینیت یافته است: شما می توانید به سگ پیر هم حقه های جدید یاد بدهید.
اکنون در حالی که به هفته های پایانی فصل نزدیک می شویم ، کانو و پورتسموث تلاش زیادی دارند تا جایگاهی در رقابت های اروپایی فصل آینده کسب کنند. حالا کمتر کسی به یاد می آورد که فصل گذشته در همین روزها پومپی ها یکی از نامزدهای سقوط به دسته اول بودند اما با هنر هری ردنپ نجات یافتند.


مترجم: مزدک میرزایی
منبع: world soccer / فوریه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها