
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، خورشت خوشرنگ و لعاب نارنگی از غذاهای خوشمزهای است که با گوشت و پوست نارنگی تهیه شده و اگر از پختن غذاهای تکراری خسته شده باشید، یک گزینه عالی برای شماست.
مرغ | 4 تکه |
هویج | 4 عدد |
نارنگی | 5 عدد |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
خلال پوست نارنگی | 1 لیوان |
زعفران دم کرده | 1 قاشق چایخوری |
پیاز | 1 عدد |
روغن و نمک | به مقدار لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: