در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ایران کوک،در برخی روش های تهیه تاماگویاکی ژاپنی از پیازچه، هویج، پیاز رنده شده و دو قاشق غذاخوری شیر و مقداری فلفل هم استفاده می کنند که آن به نوعی رولت تخم مرغ و سبزیجات است. در دستور پخت املت ژاپنی ایران کوک نیازی به این مواد نیست و با کمی نمک و شکر طعم اصیل یک تاماگویاکی را خواهید .
تخم مرغ بزرگ | 4 عدد |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
سس سویا | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
استاک ژاپنی | به میزان لازم |
یک ماهیتابه نچسب مستطیل شکل بردارید تا کار برای رول کردن سوشی تخم مرغ راحت تر شود.
کف و لبه های ماهیتابه را با روغن چرب کنید. میتوانید به کمک یک دستمال کاغذی روغن را در همه قسمت های ماهیتابه پخش کنید.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. به آرامی تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید. در صورتی که در تخم مرغ حباب به وجود آمد؛ میتوانید حرارت آن را کمتر کنید.
ماهیتابه را کمی بچرخانید تا تخم مرغ در آن پخش شود. سرخ شدن تخم مرغ چند ثانیه زمان می برد. وقتی رنگ تخم مرغ مات و کدر شد و در زیر آن حباب به وجود آمد، املت ژاپنی آماده ی برداشتن از روی حرارت است.
به کمک یک کفگیر بزرگ و یک لیسک به آرامی تاماگویاکی را رول کنید. ماهیتابه را کمی تکان دهید تا املت راحت تر از لبه های ظرف جدا شود.
املت ژاپنی را به طور کامل رول کنید. املت با حرارت باقی مانده در بافتش پخته می شود. اما اگر نگران خام بودن یا ریختن سوشی تخم مرغ هستید، میتوانید چند دقیقه ی دیگر در همان حالت آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. البته مراقب باشید املت شما نسوزد.
تاماگویاکی ژاپنی را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. سپس به کمک یک چاقوی تیز از عرض برش بزنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. میتوانید املت ژاپنی را مانند ژاپنی ها با چاپستیک سرو کنید. نوش جان.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد