در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، سالاد یونانی یکی از غذاهای مدیترانه ای است که زیتون سیاه و گوجه فرنگی از ترکیبات سنتی چنین غذاهایی هستند، اما آشپزهای یونانی پنیر و عسل را به سالاد یونانی اصل اضافه می کنند تا طعم واقعی گوجه فرنگی بهتر احساس شود. در این مطلب شما را با طرز تهیه سالاد یونانی به دو روش، با پنیر و با سیب زمینی آشنا خواهیم کرد.
250 گرم |
خیار |
2 عدد |
گوجه فرنگی درشت آبدار |
250 گرم |
زیتون سیاه |
1 عدد (4 عدد) |
پیاز قرمز (پیازچه) |
1 قاشق چایخوری |
عسل |
4 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
نصف یک عدد |
لیموی تازه |
به میزان لازم |
نمک و فلفل |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گوی اختصاصی «جامجم» با سید ابراهیم محمد الدیلمی، سفیر یمن در تهران تشریح شد