
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
به گزارش جام جم آنلاین ، نخستین دوره رقابت های جام جهانی فوتبال به میزبانی کشور اروگوئه برگزار شد. تمامی دیدارها در پایتخت این کشور یعنی مونته ویدئو برگزار شد و میزبان بیشتر رقابتها ورزشگاه سنتاریو بود که به همین منظور ساخته شد.
به دلیل شرایط محدود حمل و نقل تیم ها به سختی خود را به کشور اروگوئه رساندند. حتی برخی تیم ها چند هفته در سفرهای دریایی در راه بودند تا به این کشور رسیدند. چهار کشور اروپایی فرانسه، بلژیک، رومانی، یوگوسلاوی بهمراه کشورهای برزیل، آرژانتین، پرو، شیلی، مکزیک، پاراگوئه، بولیوی، ایالات متحده آمریکا و اروگوئه میزبان، 13 کشور شرکتکننده در مسابقات بودند.نخستین جام جهانی، تنها جام جهانی بود که در آن مسابقات انتخابی برگزار نشد.
اروگوئه به عنوان میزبان در نخستین دوره جام جهانی به مقام قهرمانی دست پیدا کرد. آنها در فینال موفق به شکست آرژانتین شده بودند.
بعد از آن برگزاری جام جهانی فوتبال مرسوم شد.
جام جهانی بعدی در سال 2022 برگزار خواهد شد.
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگو با فاطمه آل عباس، گوینده رادیو
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان