به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، سهشنبه در دنیای فوتبال هیچ بازی در هیچ کشوری برگزار نشد به جز سوئد. ۲ تیم آفریکانسک و سودرتالی سوئد که به ترتیب در سطح چهارم و سوم فوتبال سوئد عضویت دارند در دیداری دوستانه از ساعت ۲۲ به وقت تهران رو در روی هم قرار گرفتند.
دیداری که در پایان با نتیجه عجیب هفت بر پنج به سود تیم سودرتالی به اتمام رسید. جالب این است که بازی تا دقیقه ۴۷ با نتیجه ۶ بر صفر به سود تیم سودرتالی در جریان بود اما به یک باره تیم میزبان به خودش میآید و تا پایان مسابقه نتیجه را به هفت بر پنج میرساند.
رقابت این ۲ تیم در حالی به انجام رسید که مسابقات فوتبال در اکثر نقاط جهان به دلیل شیوع ویروس کرونا به حالت تعلیق درآمده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام سعید داوودی میگوید عفاف بدون حجاب ناقص است و حجاب بدون رعایت عفاف، بیمعنا
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز مطالعات منطقهای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد