در حالی که 2.4 متر (هشت فوت) برف در نیویورک به زمین نشسته سازمان هواشناسی پیش بینی کرده است بارش برف در چند روز آینده ادامه خواهد یافت.
کد خبر: ۱۲۵۶۷۱
به گزارش اسوشیتدپرس، شدت برف به حدی است که مردم حتی برای ریختن برف از روی بام های خود دچار مشکل شده اند و در قسمت هایی از منطقه دریاچه اونتاریو حالت اضطرای فاجعه اعلام شده است. پیش بینی شده 15 تا 30 سانتی متر برف دیگر خواهد بارید که مجموع برفی که در 7 روز اخیر باریده به 100 اینچ خواهد رسید.
در طول هفته گذشته مدارس مناطق بسیاری تعطیل بوده و در صورتی که تعطیلات به علت برف ادامه یابد از تعطیلات زمستانی یا بهاری مدارس کسر خواهد شد.
بیش از یک هفته برف و سرما و لغزندگی جاده ها باعث مرگ حداقل 20 نفر در قسمت های شمالی امریکا شده است: 5 نفر در اهایو، 4 نفر در ایلینوی، 4 نفر در ایندیانا، دو نفر در کنتاکی، 2نفر در میشیگان، و 3 نفر در ویسکانسن، نیویورک و مریلند.