با اجازه ویستا

کلیک: هرچند سیستم عامل جدید ویستا شرکت مایکروسافت تا آخر ماه ژانویه عرضه نخواهد شد، اما از مدت ها قبل ، نحوه ساخت رایانه های شخصی را تغییر داده است.
کد خبر: ۱۲۴۹۶۸

از ماه نوامبر، تقریبا 100 درصد رایانه های شخصی که خرده فروشان بزرگ عرضه کرده اند، براساس استانداردهای اولیه ویستا ساخته شده اند. این به این معناست که این رایانه ها پردازنده قوی ، درایو هارد بزرگ و دیگر ویژگی های سخت افزاری مورد نیاز برای اجرای این برنامه عظیم را دارند. یک سال پیش ، حافظه بسیاری از رایانه های PC 256 مگابایت بود، که فضای ذخیره حافظه موقتی است و برنامه های رایانه ای برای انجام محاسبات ، از آن ها استفاده می کنند. اکنون بیشتر آن ها حداقل 512مگابایت حافظه دارند که برای نصب ویستا مناسب است.
در رایانه های قدیمی ، اشتباهات پردازش گرافیکی اغلب به مشکلات دیگری می انجامید و باعث خرابی دستگاه می شد.
ویستا، این اشکال را برطرف کرده است. سازندگان رایانه نیز برای انطباق با ویستا، قطعات گرافیکی جدید و پیچیده به کاربرده اند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها