
مواد اولیه برای 8 نفر
2 لیوان برنج نیم دانه معطرایرانی (4000 تومان)
یک کیلو سبزی آش (2000 تومان)
یک لیوان لپه (هزار تومان)
3 لیوان دانه انار (3000 تومان)
2عدد پیاز بزرگ (هزار تومان)
2 قاشق غذاخوری گلپر (هزار تومان)
3 قاشق غذاخوری روغن (هزار تومان)
به میزان لازم نمک،فلفل و زردچوبه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار
طرز تهیه
پیازها را پوست کنده، خرد کرده و در قابلمه بزرگ و مناسبی ریخته و با کمیروغن سرخ میکنیم. سپس زردچوبه را اضافه میکنیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد کمیاز پیازداغ را برای تزئین روی آش برمیداریم. لپه و برنج را خوب شسته و همراه کمی نمک و فلفل به پیازداغ اضافه کرده و چهار لیوان آب به آنها اضافه میکنیم و وقتی جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم تا برنج و لپه کامل بپزند. در این فاصله سبزی آش را پاک کرده، شسته و خرد میکنیم. (نه درشت و نه ریز) وقتی از پخت برنج و لپه مطمئن شدیم، سبزی را به آش اضافه کرده و همچنان روی حرارت کم میگذاریم تا آش جا افتاده و لعابدار شود. در آخرین مرحله از پخت آش، دانههای انار را همراه با گلپر به آش اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: