
رئیس انجمن روانشناسی سلامت ایران درگفتوگو با جامجم آنلاین:
مواد اولیه برای 8 نفر
2 لیوان برنج نیم دانه معطرایرانی (4000 تومان)
یک کیلو سبزی آش (2000 تومان)
یک لیوان لپه (هزار تومان)
3 لیوان دانه انار (3000 تومان)
2عدد پیاز بزرگ (هزار تومان)
2 قاشق غذاخوری گلپر (هزار تومان)
3 قاشق غذاخوری روغن (هزار تومان)
به میزان لازم نمک،فلفل و زردچوبه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار
طرز تهیه
پیازها را پوست کنده، خرد کرده و در قابلمه بزرگ و مناسبی ریخته و با کمیروغن سرخ میکنیم. سپس زردچوبه را اضافه میکنیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد کمیاز پیازداغ را برای تزئین روی آش برمیداریم. لپه و برنج را خوب شسته و همراه کمی نمک و فلفل به پیازداغ اضافه کرده و چهار لیوان آب به آنها اضافه میکنیم و وقتی جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم تا برنج و لپه کامل بپزند. در این فاصله سبزی آش را پاک کرده، شسته و خرد میکنیم. (نه درشت و نه ریز) وقتی از پخت برنج و لپه مطمئن شدیم، سبزی را به آش اضافه کرده و همچنان روی حرارت کم میگذاریم تا آش جا افتاده و لعابدار شود. در آخرین مرحله از پخت آش، دانههای انار را همراه با گلپر به آش اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
رئیس انجمن روانشناسی سلامت ایران درگفتوگو با جامجم آنلاین:
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گفتوگو با فاطمه آل عباس، گوینده رادیو
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان