قیمت شیرینی شب یلدا اعلام شد

رییس اتحادیه قنادان گفت: قیمت انواع شیرینی در شب یلدا بر اساس مصوبه تیر کمیسیون نظارت استان تهران است و هیچ افزایشی نخواهد داشت.
کد خبر: ۱۲۴۲۲۷۶

قیمت شیرینی شب یلدا اعلام شد

به گزارش جام جم آنلاین، علی بهره‌مند در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه هیچ کمبودی در زمینه شیرینی برای شب یلدا نداریم و همکاران ما آمادگی کامل برای ارائه شیرینی‌های متنوع به مردم را دارند، خاطرنشان کرد: قیمت شیرینی برای شب یلدا هیچگونه افزایشی نخواهد داشت و براساس مصوبه تیرماه کمیسیون نظارت استان تهران است.

وی ادامه داد: از لحاظ مواد اولیه شیرینی نیز هیچ کمبودی وجود ندارد. همچنین در بازار آزاد نیز هیچ سوبسیدی از دولت نمی‌گیریم و مواد اولیه با قیمت آزاد است.

رییس اتحادیه قنادان در ادامه به قیمت هر کیلو شیرینی تر و خشک اشاره کرد و گفت: برای واحدهای درجه ۱، قیمت هر کیلو شیرینی تر ۳۵ هزار تومان، شیرینی دانمارکی ۲۸ هزار تومان، شیرینی زبان ۲۸ هزار تومان، شیرینی پاپیونی ۲۸ هزار تومان و شیرینی کیک یزدی ۲۱ هزار تومان است. بدیهی است که قیمت شیرینی در سایر واحدها پایین‌تر از این نرخ‌ها است.

به گفته وی، برای کیک نیز قیمت مصوب نداریم و براساس عرف و کیفیت ارائه می‌شود.

بهره‌مند در پایان با بیان اینکه سامانه ۱۲۴ وزارت صمت ۲۴ ساعته پاسخگوی مردم در زمینه گرانفروشی است، تاکید کرد: همچنین مردم می‌توانند با شماره‌های ۶۶۹۴۴۴۹۹ یا ۶۶۹۴۴۴۱۱ که مرتبط با اتحادیه قنادان است، در وقت اداری تماس بگیرند و گران‌فروشی، کم‌فروشی و بی‌کیفیتی شیرینی‌ها را گزارش دهند که در اسرع وقت به شکایت آنها رسیدگی خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها