دستور پخت شامی بادمجان

خوراکی هزار چهره!

اگر از درست کردن خورشت بادمجان و سرخ کردن آن خسته شده‌اید یا طعم آن برایتان تکراری است می‌توانید شامی بادمجان درست کنید که هم مزه متفاوتی دارد و هم لذیذ است. حتی کسانی که بادمجان در برنامه غذایی شان جایی ندارد با درست کردن این غذا به آن علاقه‌مند می‌شوند.
کد خبر: ۱۲۴۰۳۰۰

موادلازم

یک بسته گوشت چرخ کرده (400 گرمی)
بادمجان ( 500 گرم)
حبه سیر ( 5 عدد)
جعفری یا شوید (300 گرم)
تخم‌مرغ (2 عدد)
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا بادمجان‌ها را به صورت خام رنده می‌کنیم و به آن یک قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و 30 دقیقه استراحت می‌دهیم تا تلخی آن گرفته شود. در همین زمان به گوشت چرخ کرده نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کرده و با جعفری یا شوید خرد شده و سیر رنده شده مخلوط کرده و ورز می‌دهیم. به مرور تخم‌مرغ‌ها را هم به مواد اضافه می‌کنیم. بعد از استراحت دادن بادمجان، آب آن را گرفته و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. کف دست را چرب کرده از مایه به اندازه دلخواه بر می‌داریم و با روغن کمی سرخشان کرده و در آخر با جعفری تزئین و سر سفره می‌گذاریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها