در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش فارس، دانشمندان با تجزیه و تحلیل ۱۲ مطالعه مربوط به ۵۰ سال گذشته به این نتیجه رسیدند که تولید بزاق بیشتر به از بین رفتن اسیدی که بعد از غذا ایجاد میشود؛ کمک میکند. پژوهشهای اخیر نشان میدهد، جویدن آدامس بدون قند ۲۸ درصد خطر پوسیدگی دندان را کاهش میدهد. محققان میگویند: این راهکار به افراد کمک میکند اسیدی را که هنگام غذا میخورند خنثی و شستوشو دهند؛ این اسیدها به طور معمول بعد از غذا به مدت ۲۰ دقیقه در دهان و به دندانها میچسبد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: