محققان می‌گویند، جویدن آدامس بدون قند بعد از غذا با تولید بزاق بیشتر از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری می‌کند.
کد خبر: ۱۲۳۹۴۵۳



به گزارش فارس، دانشمندان با تجزیه و تحلیل ۱۲ مطالعه مربوط به ۵۰ سال گذشته به این نتیجه رسیدند که تولید بزاق بیشتر به از بین رفتن اسیدی که بعد از غذا ایجاد می‌شود؛ کمک می‌کند. پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد، جویدن آدامس بدون قند ۲۸ درصد خطر پوسیدگی دندان را کاهش می‌دهد. محققان می‌گویند: این راهکار به افراد کمک می‌کند اسیدی را که هنگام غذا می‌خورند خنثی و شست‌وشو دهند؛ این اسیدها به طور معمول بعد از غذا به مدت ۲۰ دقیقه در دهان و به دندان‌ها می‌چسبد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها