jamejamnashriyat
نشریات روزنامه جام جم کد خبر: ۱۲۳۹۴۵۳ ۰۶ آذر ۱۳۹۸  |  ۰۰:۰۱

محققان می‌گویند، جویدن آدامس بدون قند بعد از غذا با تولید بزاق بیشتر از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری می‌کند.



به گزارش فارس، دانشمندان با تجزیه و تحلیل ۱۲ مطالعه مربوط به ۵۰ سال گذشته به این نتیجه رسیدند که تولید بزاق بیشتر به از بین رفتن اسیدی که بعد از غذا ایجاد می‌شود؛ کمک می‌کند. پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد، جویدن آدامس بدون قند ۲۸ درصد خطر پوسیدگی دندان را کاهش می‌دهد. محققان می‌گویند: این راهکار به افراد کمک می‌کند اسیدی را که هنگام غذا می‌خورند خنثی و شست‌وشو دهند؛ این اسیدها به طور معمول بعد از غذا به مدت ۲۰ دقیقه در دهان و به دندان‌ها می‌چسبد.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
یک افسوس همیشگی

یک افسوس همیشگی

سینماگرانی که بیانیه محکومیت ترور شهید فخری‌ زاده را امضا کرده‌اند و نیز تمام آنهایی که نتوانستند آن را امضا کنند، بدون تردید باور دارند که ترور در هر شکلی محکوم است، چه رسد به ترور بزرگمردی که خدمات ارزنده‌ای به کشور داشته و فردی موثر بوده است.

فرق چرا با چگونه

فرق چرا با چگونه

در یک عملیات تروریستی، ترور شدیم. این دومین اتفاق مهم تروریستی در بازه‌ یک‌ساله بود که مردم از دوربین رسانه مشاهده‌‌اش کردند، غرورشان جریحه‌دار شد و ناراحت شدند.

پایان تعهدات یکطرفه

پایان تعهدات یکطرفه

اقدام اخیر مجلس شورای اسلامی در تصویب دو فوریت طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها، گامی مثبت و مهم در جهت برداشتن محدودیت‌های فعالیت‌های هسته‌ای است.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر