دستور پخت سیب زمینی با سس قارچ

برای آنها که رژیم ندارند!

خیلی از غذاها هستند که طعم‌شان با شیر یا خامه معرکه می‌شود و هر کسی با یک بار امتحانش طرفدار پروپا قرصش می‌شود. امروز دستور پخت غذایی سریع و آسان و البته لذیذ را داریم که خامه یکی از ترکیبات اصلی آن است و باعث می‌شود بوی خوشایندی در فضای خانه بپیچد.
کد خبر: ۱۲۳۹۰۷۸

موادلازم

قارچ: یک کیلوگرم
سیب‌زمینی بزرگ: 5 عدد
پیاز بزرگ: یک عدد
کره: 80 گرم
خامه صبحانه: یک بسته
پنیر پیتزا: 100 گرم
سیر: 3 حبه
جعفری: 200 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا سیب‌زمینی را حلقه حلقه کرده و درون آب جوش ریخته تا آب‌پز شود. به سراغ درست کردن مواد می‌رویم و قارچ‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. روغن را در تابه ریخته و قارچ‌ها را تفت می‌دهیم. بعد از ده دقیقه پیاز را نگینی خرد کرده و با نمک و فلفل به مواد اضافه می‌کنیم. بعد از سرخ شدن مواد خامه را به آن اضافه کرده و قاطی می‌کنیم تا یکدست شود سپس کمی آب به آن اضافه می‌کنیم تا جا بیفتد. سیب‌زمینی‌ها حدودا بعد از یک ربع آب پز می‌شوند. بعد از پخته شدن از آب جوش خارج کرده و به آن کره می‌زنیم تا طعم بهتری بگیرند و خوب پوره شوند. در حین پوره کردن کمی آب جوش به آنها اضافه می‌کنیم تا سفت و چسبنده نباشند اما شل و آبکی هم نشوند. بعد از جا افتادن مواد در آخر پنیر پیتزا را به آن اضافه می‌کنیم. سیب‌زمینی را درون بشقاب ریخته و وسط آن را با قاشق خالی می‌کنیم و سس قارچ را درون آن ریخته و با جعفری یا شوید تزئین کنید. نوش جان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها