دستور پخت کلم پلو

ارزان و خوشمزه

کلم از آن دسته سبزیجاتی است که مورد پسند عموم مردم نیست. به مذاق خیلی‌ها خوش نمی‌آید که حین خوردن غذا کلم زیر دندانشان برود. ولی این خوراکی عشاقی هم دارد! این هفته دستور پخت کلم پلویی را داریم که در آن از کلم قمری استفاده شده که طعم بی‌نظیری به غذا می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۳۹۰۷۶

مواد اولیه برای 4 نفر

برنج ایرانی سه لیوان بزرگ: (به قیمت 1000 تومان)
کلم قمری (سنگی) یک کاسه خرد شده: ( به قیمت: 2000 تومان)
ترخون 400 گرم پاک کرده و خرد شده: ( به قیمت: 1000 تومان)
ریحان 400 گرم پاک کرده و خرد شده: ( به قیمت: 1000 تومان)
گوشت چرخ کرده: 200 گرم ( به قیمت: 10000 تومان)
آرد نخود چی: ( به قیمت: 500 تومان)
پیاز بزرگ یک عدد: (به قیمت: 500 تومان)
ادویه: (به قیمت: 500 تومان)
یک عدد لیمو: (به قیمت: 1000 تومان)
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

اولین کاری که می‌کنیم این است گوشت چرخ کرده، آرد نخود چی و پیاز رنده شده را ورز داده و خوب مخلوط می‌کنیم، به آن نمک، فلفل قرمز و زرد چوبه اضافه و قلقلی می کنیم در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.
کلم قمری شسته شده را خلالی و خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا کمی نرم شو‌د و زردچوبه و آبلیمو را به آن اضافه کرده و سرخش می‌کنیم. ریحان و ترخون خرد شده را همراه با کمی نمک و زردچوبه با برنج می‌جوشانیم و آبکش می‌کنیم. گوشت‌های قلقلی را سرخ‌کرده و به مواد کلم اضافه می‌کنیم بعد از گذاشتن حدود ده دقیقه لایه لایه به برنجمان اضافه می‌کنیم. بعد از گذشتن حدود 40 دقیقه نوش‌جان‌کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها