حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
جنگ دو غول خودروسازی که همیشه با حاشیههای زیادی همراه بوده است. البته این بار آنچه باعث شده تا بر اوج همه حساسیتها اضافه شود این است که هر دو تیم تا اینجای کار چهار پیروزی کسب کردهاند. شاگردان ترکاشوند در هفته قبل موفق به شکست دادن شهرداری گنبد شدند تا این بار و در دربی والیبالیها مقابل سایپای آماده قرار بگیرند.
در دیگر بازی مهم این هفته شهرداری ورامین به مصاف نماینده مریوان خواهد رفت. ورامینیها که هفته قبل موفق شدند خاتم اردکان را شکست دهند همچنان بدون شکست هستند و البته صدرنشین جدول ردهبندی. هیچ شکی وجود ندارد که امروز تیم راه یاب ملل مریوان کار سختی را مقابل ورامینیها خواهند داشت.
در یزد اما تیمهای شهداب یزد و سپاهان رودرروی هم قرار خواهند گرفت. در قیاس دو تیم باید گفت که اوضاع سپاهانیها بهتر از شهداب است و به عقیده بسیاری از کارشناسان آنها بخت نخست پیروزی در این رقابتها خواهند بود.
برنامه دیدارهای روز یکشنبه 3/9/98
شهدای یزد - فولاد سپاهان اصفهان
شهرداری گنبد - فولاد سیرجان ایرانیان
شهروند اراک - شهرداری ارومیه
سایپای تهران - پیکان تهران
راهیاب ملل مریوان - شهرداری ورامین
خاتم اردکان - پیام خراسان
تیم کاله مازندران نیز این هفته استراحت دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....