مدیران سینمایی مقصرند

حسن نجفی، کارگردان سینما و تلویزیون با انتقاد نسبت به غیاب محتوای ارزنده در تولیدات سینمایی گفت: سال‌های متمادی است که دغدغه‌مندان فرهنگ و هنر و سینماگران فکور و اندیشمند فریاد می‌زنند که صدای پای ابتذال در سینمای ایران می‌آید اما کسی به فریاد آنها توجهی نکرد و باعث شد تا امروزه با بی‌تدبیری مسؤولان سینما به بدترین و وخیم‌ترین حالت ممکن برسد؛ سینمایی که در آن نشانی از فرهنگ و هنر وجود ندارد و تهی از هر ارزشی است و یکایک مدیران سینمایی در افول و نزول سینما که این روزها به پوچی مطلق رسیده، مقصرند.
کد خبر: ۱۲۳۵۴۳۲


کارگردان فیلم‌های سینمایی «آسمان هشتم» و «شرفناز» در گفت‌وگو با سینماپرس افزود: کسانی که از بخش خصوصی در سینما حمایت می‌کردند باید بیایند و ببینند که بخش خصوصی چه بلایی بر سر فرهنگ و هنر این مرز و بوم آورده است. بخش خصوصی قاعده خاص خود را دارد و فعالان آن تنها به فکر بازگشت پول و سرمایه و سودآوری هستند و هیچ دغدغه‌ای برای رشد و اعتلای فرهنگ و هنر ندارند.
این سینماگر با تأکید بر این‌که این روزها سینمای اندیشمند در کشور مرده، خاطرنشان کرد: مایه شرمساری است که باید عنوان کنم بسیاری از آثار پیش از انقلاب از فیلم‌هایی که امروزه در سینما تولید می‌شود شریف‌ترند! ما در حال حاضر به پوچی مطلق در سینما رسیده‌ایم. مسؤولان سازمان سینمایی و مدیران بنیاد سینمایی فارابی در این زمینه مقصرند و باید پاسخگوی انتقادات مطالبه‌گران در حوزه فرهنگ و هنر باشند. آنها باید پاسخ دهند که چرا دیگر نشانی از سینمای اندیشمند، فرهیخته، ارزشمند که متعلق به فرهنگ ایرانی-اسلامی است وجود ندارد و سینما سرشار از آثار سخیف یا سیاه شده است؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها