جان اودگرن دانش آموز 16 ساله امریکایی روز جمعه در راهرو دبیرستانی در یک حومه مرفه نشین بوستون همکلاسی 15 ساله خود جیمز النسون 15 ساله را کشت.
کد خبر: ۱۲۳۳۱۵
به گزارش اسوشیتدپرس از فرامینگام، ماساچوست، قاتل که بلافاصله پس از ارتکاب قتل دستگیر شد فریاد می زد! من این کار را کردم من این کار را کردم و بعد از پلیس پرسید آیا حالش خوب است من نمی خواهم بمیرد.
قاتل که بدون امکان آزادی زندانی شده است به عنوان یک بزرگسال محاکمه خواهد شد. اما وکیل او دیگرن گفت وی به بیماری روانی، نوعی از اوتیسم، مبتلا است و دو سال است که تحت مداوا قرار دارد.
علت قتل معلوم نیست. دو پسر در توالت مدرسه درگیر شدند که دنباله آن به راهرو مدرسه کشید و اودگرن دو ضربه با چاقو به شکم و قلب مقتول زد.
هر 1600 دانش آموز دبیرستان به خانه هایشان فرستاده شدند. والدین اودگرن در جریان بازجویی به آرامی به یکدیگر تسلی می دادند. پدر او زیست شناس مرکز پزشکی ماساچوست در وورستر و مادرش پرستار است.