آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش جامجم، سریال ستایش که در 40 قسمت تولید شده است، تا اوایل آبان پخش آن به پایان خواهد رسید و مینیسریال «گیلهوا» جایگزین آن خواهد شد. این در حالی است که پیش از این در خبرها آمده بود «فوقلیسانسهها» جایگزین ستایش خواهد شد که با توجه به روزهای پایانی ماه صفر برنامهریزیها بر این اساس است که مینیسریال گیلهوا روی آنتن برود.
این سریال به کارگردانی اردلان عاشوری و تهیهکنندگی امیر بنان تولید شده است. سریال با موضوعی عاشقانه در تلاش است با نگاهی عاطفی، به زندگی مردم شمال ایران در بستر اتفاقات تاریخی سال ۱۲۹۷ بپردازد و روایتگر سبک زندگی و روابط اجتماعی و عاطفی مردم ایران و نقش انگلستان در امور داخلی کشور در صد سال گذشته باشد.
بهروز شعیبی، حمیدرضا پگاه، مهران رجبی، مهدی زمینپرداز، امیرحسین هاشمی، علی عطایی، پریا مردانیان، امیرحسین صدیق، حسین توشه، ستاره اسکندری و ستاره حسینی بازیگران این مجموعه هفتقسمتی هستند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....