در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
غلامی ادامه داد: دسته اول، بوفههایی هستند که فقط مواد غذایی بستهبندی شده دارای مجوز را عرضه میکنند. دسته دوم بوفه مدارس، علاوه بر این مواد غذایی میتوانند مواد غذاییای که نیاز به نگهداری در یخچال دارند، مثل شیر پاستوریزه نیز عرضه کنند. غلامی افزود: دسته سوم بوفه مدارس، علاوه بر داشتن مواد غذایی بوفههای نوع اول و دوم، غذاهای آماده میآورند که احتیاج به گرم نگه داشتن دارند. بوفه نوع چهارم که همان سلف سرویسها و آشپزخانههای پخت غذا هستند که شامل مراکز آموزشی و دانشگاهها میشود. /مهر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر