رضا غلامی، رئیس اداره بهداشت موادغذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت گفت: امسال، بوفه‌ها بر اساس نوع خوراکی‌ها و موادغذایی تقسیم‌بندی شده‌اند. به‌طوری که چهار دسته بوفه، برای نظارت‌های بهداشتی، تعریف شده است.
کد خبر: ۱۲۳۱۶۳۱

غلامی ادامه داد: دسته اول، بوفه‌هایی هستند که فقط مواد غذایی بسته‌بندی شده دارای مجوز را عرضه می‌کنند. دسته دوم بوفه مدارس، علاوه بر این مواد غذایی می‌توانند مواد غذایی‌ای که نیاز به نگهداری در یخچال دارند، مثل شیر پاستوریزه نیز عرضه کنند. غلامی افزود: دسته سوم بوفه مدارس، علاوه بر داشتن مواد غذایی بوفه‌های نوع اول و دوم، غذاهای آماده می‌آورند که احتیاج به گرم نگه داشتن دارند. بوفه نوع چهارم که همان سلف سرویس‌ها و آشپزخانه‌های پخت غذا هستند که شامل مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها می‌شود. /مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها