سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
مواد لازم
کاهو: به میزان دلخواه / پنیر پارمسان: به میزان دلخواه / روغن زیتون: به اندازه دلخواه / چاشنی سالاد: به میزان دلخواه
طرز تهیه
کاهوها را خرد و با پنیر و روغن و چاشنی سالاد مخلوط و سرو کنید. به همین راحتی. دقت کنید این سالاد را فقط میتوانید برای یک وعده استفاده کنید و مصرف ترکیب پنیر پارمسان و روغن زیتون با کاهو در چند وعده مناسب نیست. پس به اندازهای که مصرف میکنید درست کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد