تولید گوشت قرمز در بهار امسال نسبت به همین فصل در سال گذشته کاهش ۲۹درصدی دارد.
کد خبر: ۱۲۲۰۷۰۷

به گزارش ایسنا، گزیده نتایج فصل بهار آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران نشان می‌دهد وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در بهار ۱۳۹۸ جمعا 3/68 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
براساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۳۷ هزار تن، 2/54 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 1/25 هزار تن، بز و بزغاله با 7/4 هزار تن و سایر انواع دام‌ها با 5/1هزار تن، به‌ترتیب 7/36 درصد، 8/6 درصد و 3/2 درصد کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.
کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۲۷ درصد، برای بز و بزغاله ۲۸ درصد و برای گاو و گوساله ۳۱درصد بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها