در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سوپ مرغ با سیب زمینی
مواد لازم:
سینه مرغ کوچک: یک عدد / سیبزمینی شیرین متوسط: 2 عدد / پیازچه: 5 عدد / پیاز متوسط: 2 عدد / جعفری و گشنیز خرد شده: از هر کدام 2 قاشق غذاخوری / فلفل دلمهای کوچک: یک عدد / نمک و زردچوبه: به میزان لازم
سینه مرغ را شسته، به اندازه دلخواه خرد کرده و با یک پیاز خرد شده، کمی آب، نمک و زردچوبه میپزیم.یک پیاز دیگر را پوست کنده، خرد کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم. سپس فلفل دلمهای را شسته، خرد کرده و به پیازداغ اضافه کرده و تفت میدهیم. سیبزمینیهای شیرین را پوست کنده، خرد کرده و به مواد اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم. در این مرحله سینه پخته شده مرغ را خرد کرده و همراه دو لیوان آب مرغ، جعفری، گشنیز و پیازچههای خرد شده به سوپ اضافه کرده، نمک آن را اندازه میکنیم و روی حرارت کم میگذاریم تا آب آن کم شده و جا بیفتد. در این مرحله سوپ را در ظرف مناسبی ریخته و با آبلیمو ترش تازه سرو میکنیم.
پوره برنج و سبزیجات
مواد لازم:
برنج نیم دانه: یک پیمانه / گوشت چرخکرده : 200 گرم / فلفل دلمهای کوچک: یک عدد / سیبزمینی متوسط: یک عدد / پیاز کوچک: یک عدد / گوجه متوسط: 2عدد / هویج متوسط: یک عدد / نمک و زردچوبه: به میزان لازم
برنج را چند ساعت قبل از پخت با آب ولرم و کمی نمک خیس میکنیم. پیاز را پوست کنده، خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم تا تغییر رنگ بدهد بعد گوجهفرنگیها را پوست کنده، خرد کرده و همراه نمک به گوشت اضافه میکنیم.
مواد را کمی هم میزنیم و بعد سیبزمینیها و هویجها را پوست کنده، خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم و روی حرارت کم میگذاریم تا آب مواد کشیده شده و سیبزمینی و هویجها کمی بپزد.برنج را در قابلمه ریخته و میپزیم و آبکش کرده و بعد از اینکه کمی آب اضافه اش رفت آن را روی موادی که از قبل آماده کرده ایم ریخته و کمی مخلوط کرده و روی دم میگذاریم.
این پلوی مخلوط خوش طعم را بعد از پخت کامل در ظرف مناسبی ریخته و با ماست سرو میکنیم.
سوپ اسفناج و عدس
مواد لازم:
اسفناج: نیم کیلو / عدس: یک فنجان / جو پرک: یک فنجان / پیاز بزرگ: یک عدد / ماست: یک فنجان / نعنا خشک: یک فنجان / نمک و زردچوبه: به میزان لازم
عدس و جو پرک را خوب شسته و با مقداری آب در قابلمهای ریخته و روی حرارت کم میپزیم. سپس اسفناج را خوب شسته، خرد کرده و به مواد اضافه کرده و روی حرارت کم میگذاریم تا سوپ لعاب بیندازد و غلیظ شود. پیاز را پوست کنده، خرد کرده و در کمی روغن سرخ میکنیم و در نهایت به آن زودچوبه زده و کنار میگذاریم.
نعنا خشک را هم در ظرف دیگری با کمی روغن تفت داده و کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم. در حین پخت سوپ، نیمی از پیازداغ و نعناداغ را به آن اضافه میکنیم تا خوش طعم شود. وقتی سوپ پخت قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و وقتی کمی خنک شد ماست را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. درنهایت سوپ را درظرف مناسبی ریخته و با پیازداغ و نعناداغ تزیین کرده و سرو میکنیم.
مژده مظهری
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: