استارت آپی با استفاده از نوعی مخمر که به‌طور ژنتیکی دستکاری شده، پروتئین موجود در شیر را تولید می‌کند که می‌توان با کمک آن بستنی تولید کرد.
کد خبر: ۱۲۱۷۴۰۶

به گزارش مهر، استارت آپی به نام Perfect Day Foods با دستکاری ژنتیک یک مخمر نوعی بستنی خامه‌ای ابداع کرده است. این مخمر پس از دستکاری ژنتیکی قادر به تولید یکی از پروتئین‌های شیر به نام «وی» (whey) است. این پروتئین برای تولید بستنی بدون استفاده از شیر به کار رفته است.این استارت آپ ادعا می‌کند نخستین بستنی دنیا را ابداع کرده که در آن از مواد حیوانی استفاده نشده است. البته در حال حاضر انبوهی از بستنی‌های گیاهی و غیر لبنی در بازار وجود دارد اما تنها نکته متمایز کننده این بستنی پروتئین وی است. وجود این پروتئین سبب می‌شود بافت و طعم بستنی شباهت زیادی به نمونه واقعی داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها