آرژانتین برای صعود به مرحله بعد کوپا به برد مقابل قطر نیاز دارد

عادت کرده به زجر

وقتی فهرست تیم ملی آرژانتین برای کوپا آمه‌ریکا اعلام شد و لیونل مسی بعد از جام جهانی روسیه بار دیگر دعوت شد، خیلی‌ها منتظر بودند آرژانتین زیر نظر لیونل اسکالونی بتواند نتایج ناامیدکننده چند سال اخیر خود را جبران کند، اما از همان بازی اول و پس از باخت 2 بر صفر به کلمبیا، طرفداران آرژانتین خیلی زود به این نتیجه رسیدند که باید مثل سال‌های گذشته برای دیدن موفقیت‌های تیم محبوب خود زجر بکشند. تساوی یک بر یک در بازی دوم مقابل پاراگوئه آن هم با لطف VAR نشان داد که آلبس سلسته با اسکالونی هم راهی طولانی برای موفقیت دارد.
کد خبر: ۱۲۱۳۴۰۳


حالا با این اوضاع و شرایط، مسی و هم تیمی‌هایش مقابل قطری قرار می‌گیرند که بعد از قهرمانی درخشان در جام ملت‌های آسیا به روند رو به رشد خود ادامه داده است. شاگردان فیلیکس سانچز اسپانیایی طی دو‌هفته اخیر در بازی‌های دوستانه و کوپا با برزیل، کلمبیا و پاراگوئه بازی کرده‌اند و تنها پنج گل خورده و دو گل هم زده‌اند. قطر که با آرژانتین هم‌امتیاز است و به لطف گل خورده کمتر در رده سوم قرار دارد، این امید را دارد که با پیروزی در بازی امشب حداقل جایگاه سومی خود را تقویت کند تا جزو صعود کرده‌ها به مرحله بعدی باشد. از سوی دیگر، قطری‌ها در صورت صعود به مرحله بعد به بهترین شکل ممکن روند آماده‌سازی خود برای جام‌جهانی 2022 را طی می‌کنند.
در طرف مقابل، اسکالونی در حالی با آرژانتین پا به برزیل گذاشت که در 9 بازی به عنوان سرمربی این تیم تنها یک‌بار شکست خورد، اما بودن مسی و آگوئرو در خط حمله این تیم به هیچ وجه نتوانست در دو بازی نخست به کارشان بیاید و تنها یک گل آن هم از روی نقطه پنالتی به ثمر رساندند.
بازگشت اوسپینا به کلمبیا
در حالی که شاگردان کارلوس کی‌روش در تیم ملی کلمبیا امشب در آخرین بازی خود در مرحله گروهی رقابت‌های کوپا آمه‌ریکا به مصاف پاراگوئه خواهند رفت، تیم ملی کلمبیا با خبر بدی روبه‌رو شده است.
به گزارش اسپرت، داوید اوسپینا، دروازه‌بان شماره یک این تیم به دلیل بیماری پدرش اردوی تیم ملی را ترک کرده و به کلمبیا بازگشت. پدر اوسپینا از چند ماه گذشته با سرطان در نبرد است و با توجه به ترک تیم ملی توسط اوسپینا به نظر می‌رسد وضعیت پدر او وخیم است. اوسپینا در دو بازی اخیر توانسته بود کلین شیت کند.
برنامه بازی‌های امشب
یکشنبه 2 تیر/ گروه B
کلمبیا - پاراگوئه ( 23:30)
قطر - آرژانتین ( 23:30)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها