نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است که یک تغییر کوچک در رژیم غذایی خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۱۳۱۷۱

به گزارش فارس،‌ به گفته محققان اگر مردم یک وعده از برنامه غذایی خود ـ که حاوی گوشت قرمز است ـ را حذف کرده و فیله ماهی را جایگزین آن کنند، دست‌کم 17 درصد خطر مرگ زودرس خود را کاهش می‌دهند.
این پژوهش که توسط محققان دانشگاه هاروارد صورت گرفته تأکید می‌کند جایگزین کردن مصرف گوشت قرمز با مقدار کمی از آجیل طی هشت سال خطر مرگ زودرس را دست‌کم 19 درصد
کاهش می‌دهد.
به همین ترتیب جایگزین کردن مصرف گوشت با سبزیجات این خطر را 10 درصد، با تخم‌مرغ 8 درصد و با حبوبات 6 درصد کاهش می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها