روش های تازه شدن

: یکی از کارهای خوبی که کمیته های آموزش و مربیان بسکتبال کشور در چند ماه گذشته انجام داده اند ، ایجاد ارتباط بیشتر با مربیان سراسر کشور بوده است.
کد خبر: ۱۲۰۸۵۳

اگرچه هنوز تعامل بین مربیان با این کمیته ها آن طور که باید و شاید انجام نپذیرفته ، اما همین مقدار کارهای صورت گرفته برای گسترش ارتباط و انتقال نکات و مطالب روز بسکتبال در بین مربیان کشور را باید به فال نیک گرفت. کمیته های آموزش و مربیان از روز برگزاری سمینار یک روزه مربیان بسکتبال که با وجود تنها بخش کوچکی از آنها در تالار بسکتبال مجموعه ورزشی آزادی برگزار شده بود ، به اهمیت تازه شدن و تازه کردن اشاره داشتند.
از فردای سر دادن این شعار بود که مربیان چشم به مطالب گوناگون پیرامون این سرفصل های گرانبها دوختند و تا امروز چند حرکت مهم در این زمینه به مرحله اجرا درآمده است. دوره مربیگری سولیداریستی اگرچه تحت نظر کمیته المپیک برگزار می شود ، اما نقش کمیته های آموزش و مربیان به منظور استفاده بهینه از این دوره مربیگری را نباید نادیده انگاشت.
در این کلاس مجموعه تمرینات ارزشمندی از مجله Assist در قالب لوح فشرده در اختیار مربیان بسکتبال کشور گذاشته شد.
از دیگر کارهای خوب این کمیته ها تهیه مقالات علمی در زمینه مربیگری بوده که با کمک مربیان انجام پذیرفت. خوشبختانه مربیان خوش فکر ، خوش سلیقه و کاربلد در این دوره کم نبوده اند و البته کمیته های آموزش و مربیان نیز به این نتیجه رسیده اند ، اما چگونگی به کارگیری این مربیان در سطوح مختلف آموزش و مربیگری بسکتبال کشور حائز اهمیت می نماید.
کمیته های آموزش و مربیان باید با توانمندی خاصی این مربیان و افراد دیگری را که ناشناخته مانده اند ، جذب کنند و از آنها به منظور افزایش سطح بسکتبال کشور دعوت کنند. در اینجا به قسمتی از مقاله ارائه شده در کلاس همبستگی المپیک می پردازیم: در مقاله Player-CoachRELATIONS نوشته JohnThompson مطالب بسیار عمیقی درباره روابط بین مربی و بازیکن وجود دارد. نخستین جمله ای که می خواهم بگویم این است که شما می توانید بدون این که «انگیزه» بدهید ، صحبت کنید ، ولی «انگیزه دادن» بدون صحبت کردن امکانپذیر نیست.
برای این که ارتباط بهتری با بازیکنان داشته باشیم ، باید «اصطلاحات» خود را کاملا توضیح دهیم. اغلب اوقات بازیکن نمی تواند حرکت را بدرستی انجام دهد ، زیرا مطالب بیان شده از سوی مربی خود را دقیقا متوجه نمی شود. این یکی از اولین کارهایی است که مربی باید به آن توجه داشته باشد. مربیان عزیز باید از اهداف خود آگاهی داشته باشند و بازیکنان نیز باید حرفهای آنان را درک کنند.
بعضی مربیان با داد و فریاد و برخی با صدای عادی خود صحبت می کنند. به عنوان یک مربی باید بدانید چه لحنی بر کدام یک از بازیکنان موثرتر است. این که چه موقعی باید «آرام» صحبت کرده و کجا را به «فریاد زدن» اختصاص دهید ، نکته ای بسیار بااهمیت است.

محمد رضاپور

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها