محکومیت یک عنصر نفوذی به ۱۰ سال حبس

سخنگوی قوه قضاییه از محکومیت یکی از عناصر مهم نفوذ فرهنگی به دلیل همکاری با سرویس امنیتی انگلیس به ده سال حبس خبر داد.
کد خبر: ۱۲۰۶۱۲۴

غلامحسین اسماعیلی در حاشیه جلسه مسؤولان عالی قضایی با اشاره به فعالیت این فرد در ‌شورای فرهنگی انگلیس معروف به بریتیش کانسل (BC) گفت: این دختر دانشجوی ایرانی که به دنبال اقامت و اشتغال در انگلیس بود با فراخوان BC مواجه شد و به سمت آنها رفت و بعد از یک فرآیند طولانی به استخدام BC درآمد.
اسماعیلی بیان کرد: در ادامه با اِشراف سرویس امنیتی انگلیس، آموزش‌های لازم به او داده شد و بعد از اعتمادی که به او شد، در انگلیس توانست به عنوان مسؤول میز ایران در شورای فرهنگی انگلیس موسوم به بریتیش کانسل انتخاب شود و فعالیت‌های مختلفی را ساماندهی کند.
سخنگوی قوه قضاییه اظهار کرد: وی مکررا با نام مستعار به کشور رفت و آمد کرد و پروژه‌های مختلف فرهنگی را طراحی، برنامه‌ریزی، مدیریت و هدایت کرد و این پروژه‌ها در راستای اهداف فرهنگی استعمار پیر در ایران اسلامی اجرا شد.
وی افزود: این فرد با گروه‌های مختلف به‌ویژه در زمینه هنر و تئاتر ارتباط‌گیری کرد تا در این راستا بتواند پروژه‌های نفوذ و شبیخون فرهنگی را عملیاتی کند.
اسماعیلی اظهار کرد: این فرد تحت رصد دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی ایران قرار گرفت و دستگیر شد و فرآیند رسیدگی به پرونده او در دادسرا و دادگاه انجام شد. وی افزود: این فرد بیش از یک سال است که در بازداشت است و تاکنون به دلیل این‌که پرونده در مرحله تحقیقات و صدور حکم بود، آن را اعلام نکرده بودیم.
اسماعیلی با بیان این‌که اتهام این فرد اقدام علیه امنیت داخلی کشور است، اظهار کرد: در این پرونده همین یک فرد را داریم؛ اما کیس‌های مختلف دیگری هم در حوزه‌های نفوذ و در بخش‌های مختلف تحت رصد و اِشراف اطلاعاتی هستند که هر کدام از آنها در موقع خود اطلاع‌رسانی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها