مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: هر محصولی که در زمین بدون سم و کود کشت می‌شود، لزوما ارگانیک نیست و برای این‌که یک محصول، ارگانیک قلمداد شود، زمین کشاورزی باید حداقل پنج سال دارای شرایط خاص باشد.
کد خبر: ۱۲۰۳۴۳۹



به گزارش جام‌جم، وحید مفید افزود: براساس استانداردهای جهانی، برخی مواد نباید در محصولات ارگانیک وجود داشته باشد، همچنین برای استفاده نکردن از این مواد در محصولات کشاورزی، فرآیندهای حداقل پنج تا هفت ساله تعریف شده است، بنابراین زمین‌های کشاورزی که ادعا می‌شود محصولات ارگانیک دارند باید در طول بازه‌های زمانی مشخص از کود و سموم استفاده نکرده باشند.
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به این‌که برای ایجاد شرایط تولید محصولات ارگانیک واقعی به برنامه هدفدار نیاز است، عنوان کرد: در محصول ارگانیک باید باقی مانده موادی که برای سلامت مضر است در حداقل باشد و این مورد در یک دوره مشخص شده تکرار شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها