زیردریایی رباتیک بوئینگ

شرکت بوئینگ قراردادی با نیروی دریایی آمریکا امضا کرده تا زیردریایی‌های رباتیک بسازد.
کد خبر: ۱۱۹۷۶۸۸

به گزارش فارس، مبلغ قرارداد شرکت بوئینگ با سازمان نیروی دریایی آمریکا بالغ بر 43 میلیون دلار است و شرکت بوئینگ در ازای دریافت آن متعهد به ساخت یک ناوگان از زیردریایی‌های رباتیک شده است. این شرکت طی چند سال آینده چهار وسیله نقلیه زیردریایی بی سرنشین یا XLUUVs را براساس Echo Voyager طراحی و آزمایش می‌کند.
زیردریایی‌های رباتیک در حالی‌که قادر به ماه‌ها فعالیت بی‌وقفه در اعماق آب‌ها هستند، می‌توانند به مرور زمان و با پیشرفت فناوری به روز شوند و مأموریت‌های پیشرفته را حمایت و پشتیبانی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها