کینگ در شبکه سی.‌بی.‌اس

داستان «ایستادگی» استفن کینگ دوباره سر از صفحه کوچک تلویزیون درمی‌آورد. این بار شبکه سی.‌بی.‌اس قصد دارد یک مجموعه براساس این داستان ترسناک و دلهره‌آور تولید کند. جاش بون که با «خطا در ستاره‌های ما» تبدیل به چهره‌ای موفق شد، خالق مجموعه ایستادگی است. شنیده‌ها حکایت از آن می‌کند که نسخه تازه، یک مینی سریال است و داستانش را در چهار تا پنج اپیزود تعریف می‌کند.
کد خبر: ۱۱۹۴۸۳۵

داستان کینگ در 1100 صفحه است و منتقدان هنری عقیده دارند در یک مینی سریز نمی‌توان حق مطلب را در مورد نوشته این نویسنده ادا کرد. خط اصلی این داستان هم مثل دیگر نوشته‌های کینگ، درباره نزاع بین دو نیروی خیر و شر است. شخصیت محوری داستان مادری 108 ساله به نام ابیگیل است که باید با همراهی تعدادی دیگر از بازماندگان، نسل بشر را ادامه داده و ابقا کند. در مقابل آنها مرد تاریکی قرار دارد که حرف نمی‌زند و همیشه لبخندی به لب دارد. او دارای قدرت‌هایی شگرف است و می‌تواند نسل بشر را نابود کند.
کینگ خشنودی‌اش از تولید یک مجموعه تازه از داستان قدیمی خود را ابراز کرده است. نسخه قبلی سال 1994 روی آنتن رفت و با استقبال تماشاگران روبه‌رو شد. این نسخه هم یک مینی سریال چهار قسمتی بود./ ددلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها