مجیدی در جشنواره کرالا

مجید مجیدی در یک سخنرانی در بیست و سومین دوره جشنواره فیلم کرالا گفت زمانی دوستانش به او توصیه کرده بودند پروژه «بچه‌های آسمان» را رها کند.
کد خبر: ۱۱۸۹۰۱۳



به گزارش مهر و به نقل از منابع خبری هند، مجید مجیدی، کارگردان تحسین شده ایرانی در توضیح بیشتر روند ساخت فیلم بچه‌های آسمان بیان کرد: بچه‌های آسمان از سوی چند شرکت فیلمسازی رد شده بود و آنها می‌گفتند قصه‌ای فقط با یک برادر و خواهر و یک کفش! هیچ‌کس آن را تماشا نمی‌کند. از سوی دیگر دوستانم به من توصیه کردند این پروژه را رها کنم، اما من هرگز تسلیم نشدم.
این کارگردان سینمای ایران با اشاره به این‌که همه چیز به مرور تغییر کرد، گفت: من تهیه‌کننده‌ای پیدا کردم که پذیرفت این کار را هرچند با بودجه‌ای مختصر انجام دهد. پس از این‌که فیلم ساخته شد صدها جایزه در سراسر دنیا دریافت کرد، بچه‌های آسمان به بیش از ۵۰ زبان ترجمه شد و تمام دنیا آن را تماشا کردند. داستان فیلم حتی توانست وارد کتب درسی مدارس و دانشگاه‌های چند کشور شود و درنهایت این کار سخت، موفقیت به ارمغان می‌آورد.
مجیدی افزود: فیلم‌های خوب همیشه مخاطب خود را پیدا می‌کنند، آن فیلم‌ها را هرگز نباید فیلم‌های جشنواره‌ای نامید و به جشنواره‌ها محدودشان کرد.
کارگردان آواز گنجشک‌ها گفت: خیلی خوشحالم که در کرالا هستم، دیدن، احساسات و خوشحالی چهره افرادی که فیلم‌هایم را دیده‌اند، مرا هیجان زده می‌کند. من جوایز زیادی از جشنواره‌های پرشمار دریافت کرده‌ام، اما این (اقبال و رضایت مردم)، آن چیزی است که برای من به عنوان یک فیلمساز خیلی مهم است.
مجیدی که ریاست هیات داوران بخش بین‌الملل جشنواره فیلم کرالا را به‌عهده دارد، در این نشست از شباهت‌های فرهنگی میان کشورهای هند و ایران و تجربیاتش به عنوان یک فیلمساز نیز سخن گفت.
بیست و سومین دوره جشنواره فیلم کرالا بین روزهای ۷ تا ۱۴ دسامبر (۱۶ تا ۲۳ آذر) در شهر تریواندروم ایالت کرالا کشور هند برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها