«بازرس لسکو» تنها به تلویزیون می آید

جام جم: دوبله سریال های «تنها» و «بازرس لسکو» با سرپرستی حمیدرضا آشتیانی پور ادامه دارد.
کد خبر: ۱۱۷۹۳۹

ماجراهای «تنها» در هندوستان می گذرد و درباره زنی به نام شکیلوبیگم با گویندگی ناهید شعشعانی است که با فرزندانش در یک خانه زندگی می کند. تعدادی از فرزندان وی ازدواج کرده اند و درگیر مسائل زندگی خود هستند. یکی از دختران فامیل آنها که برای تحصیل مدتها خارج از کشور بوده ، بازمی گردد.
بازگشت او، ماجراهای قسمتهای مختلف این سریال را شکل می دهد. آزیتا لاچینی ، مریم رادپور، نرگس فولادوند، شوکت حجت ، امیرمحمد صمصامی ، شایسته تاج بخش و علیرضا باشکندی نیز ازجمله گویندگان این مجموعه هستند که تاکنون 15قسمت آن دوبله شده است. ماجراهای «بازرس لسکو» در فرانسه می گذرد. پلیسی به نام لسکو با گویندگی مینو غزنوی در هر قسمت همراه با دستیارانش راز قتلهای شهر محل سکونت خود را کشف می کنند و یا دزدان ، کلاهبرداران و قاچاقچیان را با شگردهای خاص خود به دام می اندازند.
آشتیانی پور علاوه بر سرپرستی دوبلاژ این سریال که از شبکه یک سیما پخش خواهد شد، به جای رمئو دستیار بازرس لسکو نیز صحبت می کند. ناصر نظامی ، همت مومی وند، محمدعلی دیباج ، فهیمه راستکار، مازیار بازیاران ، فاطمه حدادی ، مژگان عظیمی ، سعید مقدم منش و بهرام زاهدی نیز گویندگی سایر نقشها را برعهده دارند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها