ظریف با اشاره به بحران یمن؛

طرح چهار ماده‌ای ایران تنها گزینه قابل قبول است

وزیر خارجه کشورمان با بیان اینکه جنایات سعودی‌ها و همدستان آمریکایی‌شان در یمن وحشتناک و بی‌اندازه است، تاکید کرد که طرح چهار ماده‌ای ایران برای یمن همچنان تنها گزینه قابل قبول است.
کد خبر: ۱۱۷۸۵۳۱
طرح چهار ماده‌ای ایران تنها گزینه قابل قبول است

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان در پیامی در صفحه توئیتر خود به یکی از توئیت‌های قدیمی‌اش درباره راه‌حل پایان دادن به بحران یمن اشاره کرده و نوشت: من این را پیش از این در آوریل 2015 درباره بحران یمن گفته بودم. امروز نیز پس از رنج و عذاب وحشتناک انسانی و جنایات جنگی بی‌اندازه ائتلاف سعودی و همدستان آمریکایی‌اش (در یمن) و تلاش‌ها برای کتمان کردن جنایات آنها از طریق طرح اتهامات واهی علیه ایران، تاکید می‌کنم که طرح چهار ماده‌ای ایران همچنان تنها گزینه قابل قبول (برای یمن) است.

ظریف در توئیت خود در آوریل 2015 نوشته بود: جنگ یمن باید متوقف شود. ما خواهان آتش بس، کمک‌های بشردوستانه، گفت‌وگوی درون یمنی و تشکیل دولت فراگیر هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها