نان‌ها طعم ویتامین D می‌گیرد!

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: بزودی طرح پایلوت غنی‌سازی آرد نانوایی‌ها با ویتامین D اجرا می‌شود.
کد خبر: ۱۱۷۶۳۴۱

وحید مفید با اشاره به اینکه غنیسازی آرد با اسید فولیک و آهن در گذشته اجرا شده است، اظهار کرد: طبق بررسیهای انجام شده بسیاری از افراد در کشور با کمبود ویتامین D نیز مواجه هستند و غنی سازی مواد غذایی از برنامههای وزارت بهداشت است که با همکاری سازمان بهداشت جهانی و یونیسف انجام میشود.وی با اشاره به اینکه سه کارخانه تولید روغن، محصولات تولیدی خود را با ویتامین D غنی سازی میکنند، عنوان کرد: البته این برداشت که استفاده بیشتر از این روغنها ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین میکند، اشتباه است و مردم باید در میزان مصرف روغن دقت کنند.ناگفته نماند که بهتر است نان به صورت سبوسدار مصرف شود، چرا که سبوس دارای فیبر غذایی است و جذب مواد قندی و چربی جلوگیری میکند./ ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها