استاد مسیحی دانشگاه بیروت از پیاده‌روی اربعین می‌گوید

اربعین علیه هالیوود

جورج شکور، استاد مسیحی دانشگاه بیروت، شاعر و نویسنده کتاب‌های ادبی و درسی کشور لبنان است که تا به حال دیوان‌های شعر بسیاری از او چاپ شده است. از جمله آثار معروفش می‌توان به کتاب «ملحمة الحسین علیه‌السلام» یا «حماسه حسین علیه‌السلام» اشاره کرد. این مجموعه در وصف شهید کربلا حضرت سیدالشهدا امام حسین علیه‌السلام سروده شده و شاید بتوان گفت این اثر، اولین مجموعه مدون منظومی است که توسط یک شاعر مسیحی در وصف حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام سروده شده است. شکور در این اثر خود مفاهیم اسلامی در قیام امام حسین علیه‌السلام مانند عزتمندی و عقلانیت آمیخته با عاطفه انسانی را تحسین کرده است.
کد خبر: ۱۱۷۲۵۶۹

شکور در گفتوگویی که با خبرگزاری تسنیم انجام داده است، درباره راهپیمایی اربعین میگوید: اگر عشق به امام حسین علیهالسلام نشانه مسلمان بودن است، اعلام میکنم که من مسلمان هستم. چون روزهای بسیاری را با یاد و مرور سرگذشت این مرد بزرگ و آزاده سپری کردهام. شبهای زیادی از خواب بیدار شدهام و آرزو کردهام که ایکاش من هم در آن سال 61 هجری در این دنیا بودم و همراه امام حسین علیهالسلام به میدان کربلا میرفتم و تا جان داشتم در راه آرمانهای الهی او میجنگیدم و خون دشمنانش را بر زمین میریختم.

او همچنین درخصوص سانسورهای خبری راهپیمایی بزرگ اربعین از سوی رسانههای ضداسلامی ابراز عقیده میکند: راهپیمایی اربعین را میتوان بهعنوان استودیوی سینمایی دانست که بهتنهایی بار اطلاعرسانی میلیونی و بازسازی تصویر اسلام و مسلمین را در دنیا بهدوش میکشد که بخوبی و بهبهترین وجه ممکن در برابر فیلمهای هالیوودی ایستاده و آنها را دروغین و ساختگی معرفی کرده است؛ به همین دلیل است که دشمنان اسلام از انتشار این خبر بزرگ و نشان دادن چهره زیبا و حقیقی اسلام وحشتزده هستند.

شکور بیان میکند: راهپیمایی اربعین بهدلیل عظمت غیرقابل مثالی که در دنیا دارد، بهعنوان بزرگترین، جالبتوجهترین، بهترین و زیباترین اجتماع انسانی در طول تاریخ و در همه دنیا شناخته میشود. ناتوانی قدرتهای استکباری و دشمنان مسلمانان در برابر این اجتماع عظیم از آنجا نشأت میگیرد که هیچکسی، حتی ثروتمندترین و سیاستمدارترین شخصیتهای صهیونیستی توان آن را ندارند که با همه سیاست کذایی و ثروت خود، نمونه کوچکی از این راهپیمایی عظیم را راه بیندازند، چرا که مردم حاضر در صحنه اربعین، عاشق امام حسین علیهالسلام هستند. با وجود اینکه آن وجود مقدس و آن مرد بزرگ را بهچشم سر ندیدهاند، اما بعد از حدود 1400 سال که از شهادت او و یاران بحقش میگذرد، باز هم دلشان در گرو مهر اوست و درس ادب و اخلاقی را که از آن حضرت آموختهاند، طی راهپیمایی اربعین برای مردم دیگر و بخصوص مردم غیرمسلمان بهنمایش میگذارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها