آزادی ۲ گروگان در کمتر از 5 ساعت

فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید معمار مستقر در ایرانشهر گفت: نیروهای این قرارگاه در عملیاتی موفقیت آمیز ۲ گروگان دلگانی را در کمتر از ۵ ساعت از چنگال آدم ربایان آزاد کرد.
کد خبر: ۱۱۷۰۳۷۲
آزادی ۲ گروگان در کمتر از 5 ساعت

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی و تبلیغات سپاه سلمان سیستان و بلوچستان، سرهنگ داود شهرکی اظهار داشت: نیروهای عملیاتی قرارگاه شهید معمار با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی در کوتاهترین زمان ممکن آدم ربایان را شناسایی و در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه گروگان ها را صحیح و سالم آزاد و به آغوش گرم خانواده‌ شان بازگرداندند.

وی افزود: علت این گروگان گیری اختلافات طایفه ای ۲ طایفه دلگانی در منطقه جلگه چاه هاشم بوده است.

فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید معمار مستقر در ایرانشهر گفت: گروگانگیران در منطقه جلگه چاه هاشم به طرف جازموریان شناسایی و ۲ گروگان آزاد شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها