در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رسیدن به موقع و به اندازه انواع ویتامین، مواد معدنی، کالری و در مجموع مواد مورد نیاز کودکان به بدن آنها امری بسیارمهم و ضروری و تضمین کننده سلامتشان در آینده است. پس به این موضوع باید توجهی ویژه داشت.
خوراک ورمیشل
مواد لازم:
ورمیشل: 100 گرم / گوشت چرخکرده: 50 گرم / پیازکوچک: یک عدد / هویج کوچک: یک عدد / گوجه کوچک: 2 عدد / کره: یک قالب کوچک / نمک: کمی
پیاز را رنده کرده و با کره تفت میدهیم. بعد گوشت را اضافه کرده وکمی نمک میزنیم. البته توجه داشته باشید نباید در غذای کودکان خیلی نمک ریخت چون مذاقشان عادت میکند.
گوجهفرنگی را رنده درشت و هویج را رنده ریز کرده و به گوشت اضافه کرده و اجازه میدهیم کامل پخته شود. برای طعم بهتر و خاصیت بیشتر بعد از پخت کامل کمی آبلیموی تازه روی مواد میریزیم و کنار میگذاریم تا کمی خنک شود.
در این مرحله ورمیشل را در آب میجوشانیم و آبکش میکنیم. مواد گوشتی را با ورمیشل خوب مخلوط کرده و کمی روی دم میگذاریم. ماکارونی برای بچهها دیر هضم است و شکم را سفت میکند به همین دلیل از ورمیشل استفاده میکنیم تا غذای محبوب بچهها مشکلی برایشان ایجاد نکند.
سوپ سبزیجات و ماهیچه
مواد لازم:
گل ماهیچه: یک عدد / بروکلی کوچک: یک عدد / قارچ: 3 عدد / گوجهفرنگی: 2 عدد هویج کوچک: یک عدد/ کدو حلوایی: یک برش کوچک /سیبزمینی کوچک: یک عدد / آلو: 3 عدد / کرفس: یک شاخه کوچک / پیاز کوچک: یک عدد / نمک: کمی
گل ماهیچه را با یک پیاز کوچک و کمی آب میپزیم. همه مواد ذکرشده را بجز گوجه فرنگی شسته وبسیار ریز خرد یا رنده میکنیم. البته کلم بروکلی را پانزده دقیقه در آب و سرکه میگذاریم تا حشرات داخل آن خارج شود و سپس شسته و آبکش میکنیم.
سبزیجات خرد شده را در قابلمه ریخته و با کمی آب روی حرارت میگذاریم تا کامل بپزد. در این مرحله گوجه فرنگی را پوست گرفته، خرد کرده و هسته آلوها را گرفته به سبزیجات اضافه میکنیم. مواد را هم میزنیم و بعد از کمی خنک شدن آنها را میکس میکنیم. گل ماهیچه را که خوب پخته شده اضافه کرده و هم میزنیم و در مرحله آخر سوپ را با کمی نمک و آبلیموی تازه مزهدار میکنیم. این سوپ سرشار از ویتامین و انرژی مناسب فصل پاییز کودکان است. این نکته را در نظر داشته باشید که برای کودکان همیشه غذا با حجم کم و تازه تهیه کنید.
حلوای خرما و بادام
مواد لازم:
آرد برنج: یک قاشق غذاخوری / خرما: 2 عدد / پودر بادام: یک قاشق چایخوری / آب: یک فنجان
آرد را روی حرارت گذاشته و تفت میدهیم تا کمی رنگش عوض شود. کره را اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم. پوست خرما را گرفته، هستهاش را میگیریم و کامل له میکنیم. خرمای له شده و پودر بادام را به آرد اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
در این مرحله کمی آب اضافه میکنیم تا کمی نرم شده و خوش خوراکتر شود. بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت برداشته و کمی که خنک شد در ظرف مناسبی ریخته و با اسمارتیزهای رنگی تزیین کنید تا کودک با میل بیشتری این حلوای مقوی و مغذی را نوش جان کند.
مژده مظهری
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم