شایعه جیمزباندی تازه

رسانه‌های انگلیسی می‌گویند شانس ادریس البا برای بازی در نقش مامور 007 بیشتر شده است. دیلی استار از انگلستان خبر می‌دهد که آنتون فوکوآ فیلمساز سیاهپوست سینما، گفته است که تهیه‌کنندگان مجموعه فیلم جیمزباند نظر مساعدی نسبت به البا دارند. فوکوآ خبر از ملاقاتی مهم با باربارا بروچولی تهیه‌کننده اصلی فیلم‌های جیمز باندی داده و گفته درباره آینده این اکشن جاسوسی با هم حرف زده‌اند.
کد خبر: ۱۱۶۰۱۰۶

از قرار معلوم، در جریان همین صحبت‌ها بوده که بحث بازیگر آینده نقش جیمز باند هم مطرح شده است. فوکوآ با اشاره به البا، به بروچولی گفته است: «شما به آدمی نیاز دارید که از نظر جسمی قوی باشد و تماشاچی بتواند حضور او را روی پرده سینما احساس کند. ادریس البا دقیقا چنین آدمی استفیلمساز می‌گوید نظر او باعث توجه تهیه‌کننده شده و گفته است در این باره فکر خواهد کرد.

از مدتی قبل رسانه‌ها و محافل هنری از البای 45 ساله، به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی نقش جیمز باند یاد می‌کنند. دانیل کریگ بعد از بازی در دو فیلم جیمزباندی دیگر، از پروژه جیمزباند کناره‌گیری می‌کند. دنی بویل کارگردان قسمت تازه این مجموعه فیلم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها