سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
مصرف پروبیوتیکها و پریبیوتیکها در حین مصرف آنتیبیوتیکها و پس از آن به حفظ تعادل جمعیت باکتری در روده کمک میکند. این ترکیبها برخی از عوارض جانبی آنتیبیوتیکها از قبیل نفخ و اسهال را کاهش میدهند. پیاز، سیر و موز از جمله خوراکیهای حاوی مقدار کمی پریبیوتیک هستند. همچنین افراد برای کاهش اثر آنتیبیوتیکها روی سطح ویتامین K میتوانند از مواد خوراکی چون کلم، اسفناج و سبزی جعفری مصرف کنند. بعلاوه افراد باید از مصرف خوراکیهای سرشار از فیبر در حین مصرف آنتیبیوتیکها خودداری کنند زیرا ممکن است بر چگونگی جذب دارو تاثیر بگذارد. برخی از مواد خوراکی از جمله گریپفروت در تاثیرگذاری آنتیبیوتیکها اختلال ایجاد میکنند. / ایسنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد