خبرچین

یک جدول و این همه ماجرا!

به سلامتی فهرست شرکت‌هایی که ارز دولتی گرفته‌اند هم مشخص شد. نام همه هست. از وارد کننده پارچه که لوبیاچیتی وارد کرده یا واردکننده خودرو که چای خریده تا واردکننده دارو که بخارشور وارد کشور کرده است! در این میان فقط واردکنندگان محترم خودرو معلوم نشده‌اند که خب شاید صلاح نبوده مردم با آنها آشنا شوند. البته خوب است حالا که همه در جدول انتشار یافته از سوی بانک مرکزی با هم آشنا شده‌اند، این واردکنندگان هم نام‌هایشان مشخص شود که هم حرف رئیس‌جمهور زمین نماند و هم به واردکنندگان خودروهای خارجی برنخورد که چرا گمنام مانده‌اند!
کد خبر: ۱۱۵۱۰۵۰

حالا که همهچیز شفاف شده و دیگر قرار است همه در اتاق شیشهای کسب و کار کنند، خوب است بعضی وعدههای شفافیت دیگر درباره میزان حقوق مدیران دولتی یا داستان سهمیه طرح ترافیک فرزندان برخی مدیران مسئول مطبوعات و چهرههای بانفوذ هم روشن شود. شفافیت است دیگر، چه عیبی دارد اگر کلا همهچیز آنقدر شفاف شود که مفسدان کم بیاورند؟

آب کم است. این را همه میدانند. اما خب بعضی از شهرهای کشور این واقعیت را بیش از سایرین فهم کردهاند. در همین حال بعضی از گروههای اینوری و آنوری فرصت را مناسب دانستهاند برای این که شلوغی راه بیندازند. یکی نیست به اینها بگوید آخر مردم آب میخواهند، شما با سلاح میخواهید برای آنها آب تامین کنید؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها