در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سالاد و میان وعدههای ساده و پرانرژی میتوانند جایگزین خوبی باشند تا با جسمی سالم از نعمات این فصل نهایت بهره را ببریم.
سالاد میوه
مواد لازم:
انبه: 2عدد / آناناس: یک عدد / شاتوت: نیم کیلو / کیوی: نیم کیلو / انگور سفید و یاقوتی: هرکدام نیم کیلو / برگ نعنای تازه: 100گرم / آب پرتقال و آبلیموی تازه: هرکدام نصف لیوان / نمک، فلفل سیاه یا قرمز: به میزان لازم
برای درست کردن سالاد میوه دو نکته را باید در نظر داشته باشید: اول اینکه میوههایی که انتخاب میکنید باید تقریباً طعم نزدیک به هم داشته باشد یعنی یکی خیلی شیرین و دیگری خیلی ترش نباشد ودوم اینکه میوهها خیلی رسیده و نرم نباشد زیرا موقع مخلوط شدن له میشود و ظاهر بدی پیدا میکند.
انبه و آناناس را به اندازه دلخواه برش بزنید، برگ نعناها را شسته و ساتوری خرد کنید. شاتوتها را بشویید و انگورها را نصف کرده و هستههایش را جدا کنید. اگر انگورها بیهسته است لازم نیست آنها را برش بزنید.
همه مواد را در ظرف مناسبی ریخته و با هم مخلوط کرده و به میزان دلخواه نمک،فلفل سیاه یا قرمز وآب پرتقال و آبلیمو اضافه کنید.
سالاد لوبیاچیتی
مواد لازم:
لوبیاچیتی: یک پیمانه / سیبزمینی متوسط: 3عدد / هویج متوسط: 3عدد / خیار شور: 3عدد / کاهوی کوچک: یک عدد / سرکه: یک قاشق غذاخوری / آبلیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری / نمک و فلفل: به میزان لازم
لوبیاچیتی را چند ساعت قبل از پخت خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و سپس روی حرارت آرام بپزید که شکل ظاهریش تغییر نکند.
سیبزمینی و هویج را بپزید و خرد کرده و کاهو و خیارشور را شسته و خرد کنید.
همه مواد را در ظرف مناسبی ریخته و هم بزنید. در این مرحله نمک، فلفل، سرکه و آبلیمو را اضافه کنید. البته میتوانید از سس مایونز هم برای خوشمزهتر شدن سالادتان استفاده کنید.
سالاد ذرت و انبه
مواد لازم:
انبه: 2 عدد / ذرتشیرین: 2فنجان / پیاز قرمز متوسط: یک عدد / روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری / آروگولا یا کاهو: نیم کیلو / شکر: یک قاشق چایخوری / آبلیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری / پودر کاری، نمک و فلفل: به میزان لازم
هر انبه را 12 قسمت کنید. پیاز را پوست کنده و خلال کنید. در یک تابه مقداری از روغن زیتون را ریخته و ذرتها را در آن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد.
انبه و پیازها را اضافه کرده و کمی تفت دهید و آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید. کمی که خنک شد آروگولا یا کاهوی شسته و خرد شده را با آبلیموی تازه، شکر، پودر کاری، نمک، فلفل و بقیه روغن زیتون به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سالاد آماده است. آن را میل کنید و از مزه عالی آن لذت ببرید.
مژده مظهری
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر