گاف

خبر با چاشنی سوتی!

خبر یعنی زندگی در لحظه و گزارش دادن آخرین وقایعی که در کشور می‌گذرد و قابلیت روایتگری و اطلاع‌رسانی دارد. سرعت، اولین حرف را در خبر می‌زند و به همین دلیل هم هست که گاه دیگر عنصر خبر، یعنی دقت را فدای خود می‌کند و اتفاقات گه‌گاه بامزه‌ای را رقم می‌زند!
کد خبر: ۱۱۴۳۸۳۲

آخرین مثالی که از این قضیه در رسانه ملی دیدیم، اعلام نتایج انتخابات مجلس لبنان بود. انتخابات مجلس این کشور دیروز در حال برگزاری بود و گزارشگر اعزامی واحد خبر سازمان صدا و سیما، به صورت زنده در مقابل محل پارلمان این کشور حاضر شده بود تا در بخش خبری 14 سیما، از برگزاری این انتخابات بگوید.

نکته جالب اینکه گزارشگر، در بیرون از ساختمان مجلس حاضر بود و داشت گزارش روند برگزاری انتخابات را میداد که با تذکر محمدرضا حیاتی، گوینده اخبار متوجه شد انتخابات پایان یافته و حتی فرد پیروز آن هم مشخص شده است!

این اتفاق بامزه، حاشیه دیروز اخبار شبکه یک سیما بود که به فضای مجازی و گوشیهای مخاطبان هم راه پیدا کرد و دیروز، زیاد در خصوص آن صحبت شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها