یادداشت

جوانه‌های شکوفایی

امروز، شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه مصادف با روز ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) است و در تقویم کشورمان به نام روز جوان نامگذاری شده است. جوان در قاموس انقلاب، برنامه‌ریزی‌های فرهنگی و اجتماعی و چشم‌انداز کشور جایگاه بسیار مهمی دارد. اهمیت جوانان به چند دلیل است: جوانان در پیروزی و ظهور انقلاب اسلامی، تداوم ارزش‌ها و صیانت از آرمان‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های متفاوت نقش پررنگی داشته‌اند. در فرمایشات حضرت امام (ره) و بیانات رهبر معظم انقلاب بر جایگاه و نقش‌آفرینی جوانان همواره تاکید شده است. همچنین از نظر جامعه‌شناسان و جمعیت‌شناسان، کشور ما در دوره پنجره جمعیتی قرار دارد و این یعنی داشتن فرصت‌های فرهنگی و اجتماعی. بنابراین زمان مغتنمی است که هم به مسائل جوانان توجه و هم از نیرو و ظرفیت جوانان برای ساختن آینده جمهوری اسلامی ایران و ظهور اثربخش در عرصه‌های ملی و بین‌المللی استفاده شود.
کد خبر: ۱۱۳۷۹۴۱

بر اساس فرمایشات رهبری، همه مسئولان باید توجه لازم را به جوانان داشته باشند و مسائل این قشر را به معنای کامل درک کنند و از ظرفیت بیبدیل جوانان بهرهمند شوند. از نظر ایشان، نیاز عمده جوانان هویت است. بنابراین با توجه به ظهور رسانههای جدید و رقابت فشرده که در سپهر رسانهای به وجود آمده، حضور جوانان در حوزه مدیریتها بسیار تاثیرگذار است. اگر نگاهی به تاریخ رسانه ملی داشته باشیم، همیشه مدیران متعهد و توانمند از اوایل انقلاب حضور داشتند که در آن مقطع همه آنها هم جوان و تاثیرگذار بودند. حضور جوانان در خط مقدم رسانه باعث میشود هم افکار و ایدههای تازه و جوان به جامعه تزریق شود و هم این که رسانه پیشرو بماند. ضمن اینکه مدیران جوان بهتر میتوانند افکار عمومی جوانان را درک کنند. باز شدن عرصه برای جوانان، رویکرد ارزشمند رسانه ملی است؛ زیرا جوانان میتوانند نقشآفرینی کنند و به هم نسلیهای خودشان توجه بیشتری داشته باشند. البته باید ترکیب تجربه مدیران پیشکسوت را در کنار مدیران جوان با ایدههای نو داشته باشیم. مدیران باتجربه میتوانند تجارب ارزشمندشان را در اختیار مدیران جوان قرار بدهند. انتصاب چند مدیر جوان برای تصدی شبکهها، تدبیر خوبی برای آینده رسانه خواهد بود؛ زیرا آینده رسانه ملی، پر رقابت و پیچیده است. بنابراین باید به جوانان اعتماد کرد. همانطور که در دوران هشت سال جنگ تحمیلی فرماندهان جوان نقش پررنگی داشتند، حال در این عرصه که جنگ نرم فرهنگی است، میتوانیم به جوانان اعتماد کنیم. امسال چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی است و زیر سایه رهبر معظم انقلاب و اهتمام ملی، دوران بالندگی و شکوفایی را طی کرده ایم. به همین دلیل نباید واهمه داشته باشیم که مسئولیتها را به جوانان بسپاریم. جوانان به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از آینده خوبی برخوردارند. البته باید حمایت مدیران قدیمیتر و پیشکسوت را کنار جوانان داشته باشیم. رویکرد رئیس رسانه ملی در راستای منویات رهبر معظم انقلاب است و در فضای پررقابت رسانه باید از جوانان حمایت و پشتیبانی شود.

معارفه مدیر جوان شبکه سه در روز جوان اتفاق میمون و مبارکی است و این رویکرد جوانگرایی نقشه دشمنان نظام را برای بیهویت کردن جوانان ناکام میگذارد، زیرا به واسطه جوانان خون تازه و نیروی مضاعف به کالبد جمهوری اسلامی ایران تزریق میشود و این نویدی برای آینده روشن و تعالی سازمان صدا و سیما خواهد بود.

دکتر جعفر عبدالملکی

قائممقام شبکه سه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها